eskort samsun

ÜNYENETHABER

KAÇAK İÇKİYE DİKKAT

KAÇAK İÇKİYE DİKKAT
30 Aralık 2022 - 11:05

Yılbaşına saatler kala, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek ‘sahte içkiye’ dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Sahte içki kullanmanın sonuçları hepimizin malumudur.
Sahte içkileri üretenlerin özellikle yılbaşlarında piyasaya çıktığı bu gibi fırsatçılara ve insan sağlığıyla oynayanlara itibar edilmemesi gerekir. Güdek “Bir akşamlık eğlence için hayatınızı heba etmeyin”. Dedi.
İnsanların etil alkole ulaşmasının kolaylığında sahte içki üretimini tetiklediğini söyleyen Güdek. Emniyet ve Tarım İlçe Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin denetimlerini sıklıkla yaptığını, bu yıl başında inşallah üzücü bir haber almayız temennisinde bulundu.
İnsanlar bu ürünleri illaki kullanacaklarsa TAPDK (Tütün ve Alkol Piyasası) kurumu tarafından yetkilendirilmiş bayilerden alması gerektiğine vurgu yapan Güdek. Toplumun her ferdi bizim için önemlidir ama üç kuruş için hiçbir vatandaşımızın hayatını tehlikeye girmesini istemeyiz .

YILBAŞI AKŞAMA İŞLETMELER SAAT:03:00’E KADAR AÇIK
Geçmiş dönemde Gıda Maddeleri Satıcıları Odasının teklifiyle Ünye Belediyesinin almış olduğu Encümen kararının hala geçerli olduğunu olduğunu belirten Başkan Güdek.” Belediyemizin başvurumuz neticesinde almış olduğu karar gereği yılbaşı akşamına mahsus Gece :03:00’e kadar açık kalacağını, Canlı müzik yapan işletmelerin canlı müzik bitiş saatinin kapanıştan bir saat öncesinde olması gerektiğini ancak İçkili Lokanta ve Çay bahçelerinin canlı müzik bitiş saatinin 24:00 olarak uygulanacağını belirtti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-