eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bahçeşehir Koleji Kış Karnavalı İle Yeni Yıla Merhaba Dedi

Bahçeşehir Koleji Kış Karnavalı İle Yeni Yıla Merhaba Dedi
30 Aralık 2022 - 14:10

Ünye Bahçeşehir Koleji Kış Karnavalı ile 2023 yılına merhaba dedi.

Ünye’nin gözde eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji, yeni yılı veli ve öğrenciler ile bir araya gelerek kutladı. Kış Karnavalı adı altında Bahçeşehir Koleji Kampüsü’nde gerçekleştirilen eğlencede, çeşitli oyunlar ve etkinlikler düzenlenirken, bando ekibi gelen misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Etkinliğe Dünya Halter Şampiyonu Yusuf Fehmi Genç’ de katılım gösterdi. Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yusuf Fehmi Genç  öğrencilerle fotoğraf çekilerek, tavsiyelerde bulundu.

Kış karnavalında söz alan Bahçeşehir Koleji Müdürü Ersin Ergen şu açıklamalara yer verdi;

“Karnavalımız Öğrencilerimizin Eğlenmesi İçin”

“Öğrencilerimizin ve velilerimizin eğlenmesi için bir karnaval düzenledik. Sizlerin bütün yılın yorgunluğunu atmanız ve öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimiz ile bir araya gelmek bizim için çok değerlidir. Bu sene ilkini düzenlediğimiz karnavalımız ilerleyen senelerde de devam edecek. Umarım bu karnaval size iyi gelmiştir. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum ve yeni yılınızı kutluyorum. 2023 yılının sizlere sağlık, mutluluk ve güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu güzel geceye katıldığınız için sizlere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“Karşınıza Şampiyon Olarak Çıkmak Gurur Verici”

Etkinliğe katılan Dünya Halter Şampiyonu Yusuf Fehmi Genç ise, “Şampiyon olarak aranızda bulunmak benim için çok gurur verici. Umarım size iyi bir örnek teşkil edebilirim. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Mutlu seneler diliyorum” dedi.

Karnaval çeşitli oyun etkinlikleri ve yılbaşı programları ile devam etti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-