eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANADOLU YAYINCILARINDAN ZİYARET

ANADOLU YAYINCILARINDAN ZİYARET
17 Ocak 2023 - 23:28

A52 TV’ye anlamlı ziyaret

Anadolu yayın platformu kapsamında bir araya gelerek güç birleştiren medya kuruluşları Ünye’de A52 TV & Çakır Medya’da bir araya geldi.
Kasım ayı itibariyle Anadolu’da yayın yapan 10 TV kanalı “Anadolu Yayıncılar Platformu” çatısı altında bir araya gelerek güçlerini birleştirmiş ve Karabük merkezli BRTV üzerinden de tayin yapmaya başlamıştı.

Platform üyesi olan ve platformun Sivas ayağında yer alan Sivas TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemir, platformun ana ayaklarından birisi olan BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, platformun Ordu temsilcisi Çakır Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çakır, A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor, Karabüklü İş İnsanı Yunus Kılıç Ünye’de Çakır Medya ‘da bir araya geldiler.

Ünye’de bir dizi programlara katılmak üzere Ünye’ye gelen Sivas SRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemir, Anadolu medyalarının gücü ve çektiği zorluklara değinerek, “Günümüzde güce karşı mücadele eden ve tarafsız doğru yayıncılık anlayışından taviz vermeyen ilkeli yayın kuruluşları zorlu bir süreçten geçiyor. Bugün gelinen noktada görsel yayın anlamında özellikle uydu yayıncılığı yapmak isteyen Anadolu medyalarının yaşadığı zorlukları da yakinen bilenlerden ve görenlerdeniz. Anadolu Yayıncılar Platformu olarak bu konuda ciddi bir yol kat ettik ve platform üyesi olan Ordu temsilcimize de bugünkü ev sahipliğinden dolayı da teşekkür ediyorum ” dedi.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, ziyaretini Safranbolu Maket evi ile taçlandırırken, Anadolu medyalarının oldukları ili ve ilçeyi en iyi temsil etmek ve tanıtımını yapmak adına mücadele ettiğini belirterek, “bugün Ünye’ye baktığımızda il olma yolunda mücadele eden bir Ünye var ve bu konuda da tam destek veren Ünye’nin güçlü medya kuruluşları var. Bizler Karabük ‘ün il olmadı aşamasında güçlü bir birliktelik sergiledik ve il olmayı başardık. Bu konuda Ünye’nin bir temsilcisi olan Çakır Medya’yı da tebrik ediyorum. Bizlere ev sahipliği yaptığınız için ve misafirperverliğiniz için de teşekkür ediyorum ” dedi.

Anadolu’nun temsilcisi meslektaşlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Çakır Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çakır ise konuşmasında “Anadolu’nun dört bir yanında yayın yapan ve bütün zorluklara rağmen ayakta durmaya çalışan Anadolu medyalarının bir arada olması bir anlamda güç birleşmesidir. Bunu Anadolu Yayıncılar Platformu içerisinde de açıkça gördük. Bu kapsamda bizleri ziyaretiniz de bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sizlere öncelikle kurumum ve tüm Ünye adına teşekkür ediyorum ” dedim

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-