eskort samsun

ÜNYENETHABER

Gündoğdu, “Zamanı var.” dedi.

Gündoğdu, “Zamanı var.” dedi.
17 Ocak 2023 - 21:30

Samsun-Sarp Demiryolu için proje çalışmalarının devam ettiğini söyleyen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Zamanı var.” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Samsun- Sarp Demiryolu hakkında konuştu. Gündoğdu, yıllardır Ordu gündeminde ilk sıralarda yer alan Samsun Sarp demiryolu hakkında bölge halkının talepleri olduğunu söyledi.

 

AK Parti Milletvekili Gündoğdu, “Hızlı trenle ilgili bir kamuoyu talebi var sadece Ordu’da değil, Giresun’da, Trabzon’da Rize’de Samsun- Sarp Demir yolunu istiyor. Biz de bunu talep ediyoruz” dedi.

 

Karadeniz Bölgesi’nin kalkınması için Samsun Sarp Demiryolu projesinin en önemli proje olduğunu söyleyen Gündoğdu, “Zamanı var. Eski hükümetler dönemin değil. Cumhurbaşkanımız verdiği sözün gereğini yapar. Şu an için yapamayacağı için de sözünü kolay kolay vermez. Yapacağı zaman gelir devletin bütçesine bakar ve bu ihtiyaçtır der yapılacağını söyler. Bu ihtiyaçtır buradan hızlı tren geçerse ordunun bütçesine katkı sağlar, Karadeniz’in turizmine katkı sağlar ve yapar.

 

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun masasında olduğunu söyleyen Gündoğdu, Samsun Sarp Demiryolu projesi için çalışmaların devam ettiğini dile getirerek, şöyle dedi;

 

“Bu yapılması gereken bir projedir. Bununla ilgili mutlaka ama bunun bir zamanı var. Ordu’dan Sarp’a kadar hızlı tren projesini biz de takip ediyoruz, takipçisiyiz. Sayın bakanım bize ‘biz de bununla ilgili bir çalışma yapacağız’ diyor. Şu an için proje çalışmaları var. Muhakkak yapılacak”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-