eskort samsun

ÜNYENETHABER

HEMŞERİLERİNDEN BÜYÜKELÇİ KIRAN’A ZİYARET

HEMŞERİLERİNDEN BÜYÜKELÇİ KIRAN’A ZİYARET
18 Ocak 2023 - 0:50

Ünye ticaret heyeti, Zagreb Büyükelçimiz hemşerimiz YavuZ Selim Kıran’ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başta olmak üzere Ünyeli iş inşalarından oluşan heyet, Hırvatistan’a gittiler.

Hırvatistan’da hemşerimiz  Zagreb Büyükelçisi YavuZ Selim Kıran tarafından karşılanan heyet ,yeni görevinde Kıran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler. Ünyeli heyet ile yakından ilgilenen Büyükelçi YavuZ Selim Kıran’a Oda Başkanları tarafından plaket taktim edildi.

Ziyarette iki ülke arası ticaret, siyaset ve yatırım alanları üzenine sohbet edildi.

‘’GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ’’

Ziyaret sonrası Ünye Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada,’’ Hırvatistan’daki evimizdeyiz .Sayın Büyükelçimiz Yavuz Selim KIRAN ı ziyaret ederek kendilerine ziyaretimiz adına plaket takdiminde bulunduk. Sayın Büyükelçimize görevinde başarılar dileriz. Sayın Büyükelçimize ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.’’ denildi.

KIRAN,’’ŞEREF VERDİNİZ’’

Zagreb’de  memleket havası paylaşımı ile ziyareti duyuran Zagreb Büyükelçimiz Yavuz Selim Kıran sosyal medya  hesabından şu açıklamada bulundu.

Kıran‘’Hırvatistan’ın önde gelen firmalarıyla yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere  Zagreb’e gelen  Ünye ticaret heyetimizi ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ziyaretleriyle bizleri onurlandırdıkları için müteşekkiriz. Şeref verdiniz’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-