eskort samsun

ÜNYENETHABER

KURTULMUŞ ÜNYE’DE CAMİ AÇILIŞI YAPACAK

KURTULMUŞ ÜNYE’DE CAMİ AÇILIŞI YAPACAK
19 Ocak 2023 - 14:24

AK Parti İlçe Başkanı ve Yönetimi Ünye’nin tek televizyonu A52TV ve en çok okunan haber sitesi Çakır Medya`ya ziyarette bulundu

AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Teşkilat Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve Mustafa Kuru, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı Cihan Çakır makamında ağırladı.

Kenan Selim Argan ile Ünye’deki proje ve hizmetlerle ilgili sohbet edilirken siyaset ve seçim süreci de konuşulanlar arasındaydı.

Ziyaret sebebinin geçmiş gazeteciler gününü kutlamak ve AK Parti Genel Başkan Vekili hemşehrimiz Numan Kurtulmuş`un Ordu ziyareti programını sunmak olduğunu belirten Başkan Argan,” öncelikli olarak cemiyet başkanı sıfatınız münasebeti nedeniyle sizin nezdinizde tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Yaptığınız iş ile bir siyasileri ile kamuoyu arasında köprü konumundasınız. Yapmış olduğunuz görevin önemini gayet iyi biliyoruz.

Bunun yanında gündemimizde sayın Genel Başkan Vekilimiz kıymetli hemşerimiz Doktor Numan Kurtulmuş beyin ziyaretleri de bulunuyor. Kıymetli büyüğümüz Ünye’ye gelecek olması bizi ve hemşirelerini heyecanlandırdı. Kendisi 2 gün boyunca Ordu ve Ünye’de olacak.

Sayın başkan vekilimiz Ünye Pınarbaşı cami açılışı için Ünye’ye gelecek.

Ünye programında Cumartesi günü açılış gerçekleştirecek olan Genel Başkan Yardımcımızın programını sizlere sunmak için geldim.” Dedi.

Başkan Argan;

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-