eskort samsun

ÜNYENETHABER

İşçiler Son Yolculuğuna Uğurlandı

İşçiler Son Yolculuğuna Uğurlandı
31 Aralık 2014 - 15:44

Erbil’de Hayatını Kaybedenlere Son Görev 

Irak’ın Erbil kentinde tünelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden  Ordulu 3 işçi son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden işçilerden Ahmet ve Mehmet ŞAHİN kardeşlerin cenazeleri, Çamaş ilçesinde toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Çamaş Kaymakamı Hasan GÖKPINAR, Belediye Başkanı Alaittin  GİDEN ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahmet ve Mehmet ŞAHİN kardeşlerin cenazeleri, Çamaş ilçesi Budak Merkez Cami’inde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası, aynı mahalledeki aile kabristanlığında defnedildi.

Erbil kentinde tünelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 Türk işçiden biri olan  Celal DİLMEN’in cenazesi ise  Ulubey ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

55 yaşındaki Celal DİLMEN, Ulubey’in Uzunmahmut Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine Ulubey Kaymakamı Emrullah TEMİZKAN, Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN ile Celal DİLMEN’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ŞAHİN ve DİLMEN ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunarak, üzücü iş kazasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi, ŞAHİN ve DİLMEN ailelerine Allah’tan sabırlar diledi.

29 Aralık 2014 tarihinde Erbil-Selahaddin (Masif) ilçesi yolu üzerindeki Pirmam Tüneli’nde göçük meydana gelmiş, tünel duvarına monte edilen demirin çökmesi sonucu sıkışan Türk işçiler 45 yaşındaki  Ahmet ŞAHİN, kardeşi 40 yaşındaki Mehmet ŞAHİN ile  55 yaşındaki Celal DİLMEN hayatını kaybetmişti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-