eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Bodancı ”Parti Olarak Kendi Muhakememizi Yapacağız ”

Başkan Bodancı ”Parti Olarak Kendi Muhakememizi Yapacağız ”
03 Kasım 2015 - 1:16

Adsız1 Kasım da gerçekleşen seçimlerden, Türkiye genelinde her ne kadar oyunu artırarak çıkmış olsada,yerel sonuçlarda hüsrana uğrayan ve bir milletvekilliğini kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı gazetemize yapmış olduğu açıklamada ,seçimleri değerlendirdi ve önemli mesajlar verdi.

  • Sandıktan İstediğimiz Sonuç Çıkmadı

1 Kasım günü demokrasi gereği hepimiz  vatandaşlık görevlerimizi yapmak üzere sandıklara gittik. Tabi sandıklardan çok daha umutluyduk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok daha iyi bir konumda oy alacağımızı zannediyorduk. Ancak sandıklardan çıkan irade bizim umduğumuz, düşündüğümüz ve gördüğümüz gibi olmadı. Bu çıkan milli iradeye, milletin iradesine saygı duymaktan başka herhangi bir yapacağımız bir şey yok. Çünkü demokrasi verilen yunus_emre-21-214x3004419ortak karara saygı duyma yöntemidir.

  • Yeni Hükumetin Doğru Kararlar Vermesini Umut Ediyorum

Seçim sonuçları doğrultusunda umarım bundan sonra bu aldıkları oyun altında ezilerek Türkiye’nin, demokratikleşmesi, özgürleşmesi, hukuk sisteminin ,bağımsız yargının önünün kesilmesi, insanların haber alma özgürlüğünün önünün kesilmesi anlamında, insanların zam furyası yağmuru altında ezilmeleri adına kararlar vermeyerek, bu ülkede yaşayan insanların refahı , huzuru ,özgürlüğü ve demokrasi aşkları doğrultusunda yeni kurulacak hükumetin kararlar vermesini temenni ediyorum. Umudumuzda bu yönde olacaktır.

  • Parti Olarak Kendi Muhakememizi Yapacağız 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak belki yerel bazda ve lokalde  oylarımız düştü. Ordu’muzda bir milletvekilini kaybetmenin tabiî ki içimizde kırgınlığı ve kırıklığı var. Bunun nedenlerini, sebeplerini bütün örgütler olarak tüm partililerimiz ile birlikte oturup değerlendireceğiz. Yapılması gereken ve yapılmayan ne varsa bunların tespitini yapacağız. Bundan sonra yolumuza çok daha sağlam ve sağlıklı adımlar ile gideceğiz.

  • Biz Seçim Beyannamemiz ve Projelerimizle Hükumete Yön Verdik

img28839Umarım bundan sonra çok daha sağlıklı kararlar alan bir hükumet görürüz. Umudumuzu koruyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ana muhalefet görevini elimizden geldiği kadar en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız. Bundan da halkımızın hiç şüphesi olmasın. Şunu gördük ki Cumhuriyet Halk Partisi son zamanlarda çok doğru, çok olumlu çok anlamlı bir muhalefet yapmıştır. Bu muhalefet doğrultunda gerek emeklilerin ,gerek memurların ,gerek esnafın ve  gençlerin elde edebileceği kazanımlar elde etmişlerdir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerindeki seçim beyannamesi ve projelerinde alıntı yapan hükumete yön verecek şekilde olmuştur.

  • Partililerime Çok Teşekkür Ediyorum

Bu doğrultuda bize oy veren vermeyen, bizim ile birlikte seçim çalışmalarına gecesini gündüzüne katan dağ, bayır, köy ve kent demeden yağmur, çamur demeden bizim ile birlikte olan kadın kollarıma, gençlik kollarıma ve bütün partililerime hepsine ama hepsine çok çok teşekkür ediyorum.

 

  • Umarım Vaat Ettikleri Sözleri Yerine Getirirler

Bu ülkeyi fazla germezler. Bu ülke artık gerginliği hak etmiyor. . Bu ülke artık gerginliği kaldırmaz. Umarım bombaların patlamadığı, doğu ve güney doğudan şehitlerin gelmediği, özgürlüklerin biraz daha arttığı, insanların muhalefet hakkını çok daha rahat kullandığı güzel günler gelir. Bugünlerin hayali ve isteği içinde tüm Ünye ve Ordu halkına çok çok teşekkür ediyorum.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-