eskort samsun

ÜNYENETHABER

CARESİZ ADAM ,EŞİNE VE OĞLUNA YARDIM BEKLİYOR

CARESİZ ADAM ,EŞİNE VE OĞLUNA YARDIM BEKLİYOR
23 Şubat 2023 - 23:42

Ordu’da 3 ay önce evinde çıkan yangında eşi ve oğlunun vücudunda ağır yanıklar oluşan Gökhan Özçelik, eşi ve oğlu için yanık elbisesi istiyor.

27 Kasım 2022 tarihinde Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Gümüşköy Mahallesi’nde Gökhan Özçelik’e ait evde yangın çıktı. Evin tamamen küle döndüğü yangında Gökhan Özçelik’in 23 yaşındaki eşi Buse, 3 yaşındaki Nazmiye Nur ve 1-5 yaşındaki oğlu Alperen yaralandı.

 

Küçük kız yangından hafif yaralı kurtulurken, 23 yaşındaki anne ve 1-5 yaşındaki Alperen bebeğin vücudunda ağır yanıklar oluştu. Ordu’da yapılan tedavinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süre devam eden yoğun bakım tedavisinin ardından Buse Özçelik ve Alperen Özçelik’in tedavisi normal serviste devam ediyor.

SOSYAL YARDIMLAŞMA REDDETTİ

Eşi ve oğlunun tekrar sağlığına kavuşması için tedavilerinin Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Yanık Tedavi Ünitesi’nde devam edeceğini söyleyen Gökhan Özçelik, “Eşimin ve oğlumun vücudunda ileri derecede yanıklar oluştu. Oğlumun elleri tamamen yandı. Doktorlar uzun süreçli bir tedaviye ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Şuanda eşimle oğlumun tedavileri için yanık elbisesine ihtiyacımız var. Bunun için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurdum ama reddedildi.”

PARA DEĞİL YANIK ELBİSESİ İSTİYOR

Yanık elbiselerinin fiyatının 55 bin lira olduğunu söyleyen baba, “Benim bu parayı karşılayacak gücüm yok. Bu nedenle hayırseverlerin yardımına ihtiyacım var. Ben kimseden para istemiyorum. Yardım etmek isteyen yanık elbiselerini alıp, hastaneye bırakabilir. Dileyene eşimin ve oğlumun sağlık raporlarını da gösterebilirim. Benim tek istediğim eşimin ve oğlumun bir an önce sağlıklarına kavuşması bunun için de desteğinize ihtiyacım var.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-