eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP’DEN KIZILAY’A ÇADIR TEPKİSİ!

CHP’DEN KIZILAY’A ÇADIR TEPKİSİ!
27 Şubat 2023 - 14:45

 

Kızılay’ın deprem felaketinde canla başla çalışan Ahbap Derneği’ne çadır sattığının ortaya çıkmasının ardından siyasilerden tepki geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu ve Kadın Kolları İl Başkanı Nilgün Yılmaz gazetemize açıklamalarda bulundu.

CHP’den yapılan açıklamada Kızılay’ın sergilediği tutumu eleştiren başkanlar şöyle konuştu:

CHP Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu;

“Devletin toplumu kucaklayan kurumlarından biri olan Kızılay’ın bu duruma düşürülmesi çok acı. Temel kurumlar birer birer yok edildi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti temel kurumlarıyla geri gelecek, az kaldı.” Dedi.

CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz;

“Öğrenci olduğumuz dönemde zarflara bağışlarımızı koyup Kızılay ‘a bağış yapardık. Çok kıymetli kurumlarımızdan biriydi. Ne yazık ki tüm kurumlar gibi Kızılay’ın da içini boşalttılar. Doğal afetlerde ve yaşadığımız en sıkıntılı dönemlerde Kızılay bizim yanımızda olmasını beklerken 3 gün çadırları bekletip para karşılığı bir derneğe satış yapmış. En temel ihtiyaç olan gıdaları bile satmış. Dehşet içinde takip ettik. İyiki gerçek gazetecilerimiz var ki haberimiz oldu. 155 yıllık kurumumuzun son 20 yılda geldiği duruma bakın. Kızılay başkanı derhal istifasını vermeli. Ve kurumun bütün çalışmaları kalem kalem irdelenmeli. Yardımlar doğru yerlere ulaşmış mı bakılmalı.” Dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-