eskort samsun

ÜNYENETHABER

İLÇE BAŞKANI ARGAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İLÇE BAŞKANI ARGAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
15 Mart 2023 - 12:08

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Kenan Selim Argan bugün parti binasında yaptığı basın açıklamasında, 28. Dönem Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu.

5 yılı aşkın süredir İlçe Başkanlığı görevini yürüten Argan açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 35-40 yıldır hayata geçirilememiş olan projeleri başlattık.” Dedi.

28.Dönem Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Kenan Selim Argan açıklamasında şöyle konuştu;

 “Seçim İçin ‘2 Ay’

2023 seçimlerinin arefesindeyiz. Seçim için 2 aylık bir zamanımız kaldı. Bu süre zarfında Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla bu zamana kadar sahada olduğumuz gibi bundan sonra da hep birlikte en iyi şekilde partimizi temsil etmenin, milletimizin duasını almanın peşinde koşacağız. Bu inanç ve şuurla da, geçmişten geleceği yapmış olduğumuz çalışmalarda birlikteliğin ne kadar rahmete dönüştüğünü görmüş olduk.

35-40 Yıldır Hayata Geçirilememiş Olan Projeleri Başlattık

Bizler Ünye teşkilatı olarak kadınlarımızla, gençlerimizle, mahalle temsilcilerimizle, ara kadememizle ve teşkilatımızın bütünüyle elimizden geldiğince Ünye’ye hizmet etmenin mücadelesini verdik. Özellikle Ünye’de 35-40 yıllık süre içerisinde hayata geçirilememiş olan projeleri başlattık. Tabiki Organize Sanayi Bölgesi bir atölye değil, 5-6 Bin işsizimize iş sahipliği yapacak olan önemli bir mekan. Bu mekanı hep birlikte gerçekleştirdik.

Ünye Akkuş Niksar yolu ile ilgili ihaleyi gerçekleştirdik. Yer teslimini yaptık ve şuanda müteahhitimiz çalışmalarını yürütüyor.

Üniversite yerleşkesi ile alakalı da, yerleşkemizin tahsisini üniversitemize yaptırdık. Ünye’mizin üniversite yerleşkesi kesinleşmiş oldu, temelini atmış olduk.

Ünye Limanımız Ünye’nin Turizm geleceği ve sanayisi açısından çok önem arz ediyor. Bu hususta ilgili olarak ana mendileğin uzatılması ile ilgili süreç tamamlandı. Bugün baktığımızda kruvaziyer gemilerimiz de buraya geliyor. Konteyner limanı olması ile ilgili de çalışmalar yürütülüyor. Ro-ro taşımacılığının yapıldığını da hep birlikte şahitlik ettik.

Kültür Merkezimizin temeli atıldı. Birinci ikmal ihalesine kimse girmemiş ve ikinci ikmal ihalesi ile ilgili süreç başlamıştır.

Biz bunların hepsini teşkilatımızın bütünlüğü ile, yerel yönetimimizle uyumamız ve Ünyeli hem şehirlerimizden almış olduğumuz güç ile gerçekleştirdik.

Bizi Bir Yapan Kardeşliğimiz, Birliğimiz, Beraberliğimizdir

Anadolu’nun bağrından çıkmış olan nice Erenler vardır bu memleketin erenlere hiçbir zaman bitmedi. 15 Temmuz’da nasıl tankların altına yatmış isek depremde de depremzedeleri kurtarmak için buradan giden hemşehirlerimizin gece gündüz çadırlarda yattığını şahit olduk. Bizi bir yapan en önemli varlığımız kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimizdir.

Amacımız her zaman Ünye’ye ve bölgeye hizmet etmek oldu. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla çok güzel bir çalışma örneği gerçekleştirdik. Her zaman hizmet odaklı çalışmanın gayreti içerisinde olduk. Bu aziz Türk milletini hiçbir gücün durduramadığını 15 Temmuz’da da gördük, pandemide de gördük, depremde de gördük.

Görevler Gelip Geçicidir

Görevler gelip geçicidir. Aslolan bu millete hizmet etmektir, bu milletin duasını almaktır ve Allah’ın rızasını almaktır. Bizler AK Parti Ünye teşkilatı olarak kadınlarımızla, gençlerimizle, teşkilatımızın bütünüyle, belediyemizle uyumlu çalışarak burayı hizmet kervanında taçlandırmanın mücadelesini verdik. Bu zamana kadar hizmetlerinden dolayı beraber yol yürümüş oldu başta Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya,  Kadın Kolları Başkanımız Neşe Akgül Tiyaloğlu’na, Gençlik Kolları Başkanımız Abdulkadir Demir’e, meclis üyelerimize, teşkilatımızın tümüne gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte yapmış olduğumuz hizmetleri bir adım daha ileriye götürmek için mücadele edeceğiz.

Milletvekili Aday Adayıyım

5 yılı aşkın süredir yapmış olduğum İlçe Başkanlığı dönemimden istifa ederek bugün itibariyle 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili başvurumu sizlerin aracılığı ile ilan ediyorum. Ben de artık milletvekili aday adayıyım. İnşallah daha güzel hizmetlerde Ünye’de ve bölgemizde buluşmak dileğiyle. Bizim amacımız millet sevdası olmak, Ünye’ye bölgeye bu hizmeti yaymaktır.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-