eskort samsun

ÜNYENETHABER

AVUKAT EMRE TOMAKİN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AVUKAT EMRE TOMAKİN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
15 Mart 2023 - 15:57

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Arb. Muhammed Emre Tomakin, 14 Mayıs 2023 seçimleri için Ordu’dan milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday adaylığı başvurularının başlamasıyla birlikte ilimizde de milletvekili aday adayları bir bir açıklanmaya başladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olmak üzere resmi başvurusunu yapan Tomakin, “Ülkemizin geleceği için çalışmak, milletimizin sıkıntılarını, problemlerini, dertlerini çözmek üzere bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Ordu Milletvekili Aday Adayı olan Av. Emre Tomakin, 1983 doğumlu olup orta öğrenimini Çorum Anadolu İmam Hatip lisesi ve Ordu Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 2009 senesinden bu yana da Ordu’da serbest avukat olarak görev yapmaktadır. Bir dönem İlim Yayma Cemiyeti Ordu Şube Başkanlığı görevinde bulunmuş; Türkiye Diyanet Vakfı, MÜSİAD, Dil ve Edebiyat derneği, Eğitime Destek Platformu gibi sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik yapmıştır. 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı, 2019 yerel seçimlerde de AK Parti’den Altınordu Belediye Başkanlığına aday adayı olan Av. Arb. M. Emre Tomakin evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-