eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TARİHE TANIKLIK ETME FIRSATINI KAÇIRMAYIN

TARİHE TANIKLIK ETME FIRSATINI KAÇIRMAYIN
editor( unyenethaber@hotmail.com )
07 Kasım 2015 - 8:59

Video Haber

Adsız

Bu yıl yeni kurulan ve Ordu 1.Amatör kümede mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor yarın ilk maçına çıkıyor.Ordu 1. ci amatör küme ekiplerinden Korgansporla deplasmanda karşılaşacak olan Ünye 1957 Sporda tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati bekleniyor.Deplasmandaki Korganspor maçı öncesi Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sarı taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz dedi.

 Ünye1957spor taraftarı ile kendi evinde ligin 3.haftası buluşacak.

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sarı konuşmasında şunları söyledi; “Ünye halkına selamlarımı iletiyorum. Ünye basınının da başarılarının devamını diliyorum. Ünye 1957 Spor’umuz yaklaşık 2 ay önce resmi kuruluşunu gerçekleştirmiş ve Ordu 1. Amatör Küme’de mücadele eden spor kulübümüzdür. Pazar günü yani yarın inşallah ilk maçımızı oynayacağız. İlk 2 maçımız deplasmanda, ondan sonraki 3. maçımız Ünye Şehir Stadyumunda olacak. Ünye Şehir Stadyumundaki maçlarımız başta olmak üzere  tüm maçlarımıza halkımızı bekliyoruz. Güzel bir açılış ile birlikte Ünye1957spor seyircisi ile kucaklaşacak ve bütünleşecektir”dedi.

Takımımız ilk maçına hazır

”Takımın son durumu hakkında konuşan  Başkan Sarı şunları söyledi;Bir iki eksik dışında sıkıntımız yok ,takım şuan maç saatini bekliyor.

Ümit kısa zamanda aramıza katılacak

Ümit kardeşimiz şuanda evinde istirahattadır. Ayağından ameliyat oldu. Bir antrenman sırasında ayağı sakatlandı. 2 ay dinlenme süreci var. Ondan sonra antrenmanlara başlayacaktır. Eski formunu yakaladığı zaman takımdaki yerini alacaktır. Biz kendisini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bunu da zaten siz değerli basınımız ile IMG_2436[1]paylaştık”dedi.

Taraftarımız için saat 11:00 araç kaldırılacak

“Pazar günü saat 13.00’de Korgan spor ile Korgan Şehir Stadyumunda karşılaşacağız. Onunda toplantısını yaptık,sporcularımız ile birlikte yönetimimiz tam kadro olarak orada olacağız. Maça gelmek isteyen seyircilerimiz için 3 adet otobüs tahsis ettik. ve 3 otobüsle yaklaşık 90 kişilik seyirci kapasitemiz ile beraber yönetimimiz Ünye’den yola çıkacaktır. Arzu eden seyircilerimiz kendi araçları ile de gelebilirler. Korgan’da saat 13.00’de olan müsabakaya saat 11.00’de Ünye’den hareket edeceğiz.Taraftar grubumuzu ve Ünye halkını Korgan’a deplasmandaki ilk maçımıza Ünye 1957 Spor’umuzu yalnız bırakmamak adına davet ediyoruz”dedi.

Ünye1957spor hak ettiği yere gelecek ,yeter ki hep beraber destek verelim

Başkan Abdullah Sarı konuşmasını şu cümleler ile noktaladı; “Ünye kamuoyunun yakından takip ettiği gibi Ünye 1957 Spor’umuz 2 ay önce kurulan resmileşmiş bir kulübümüzdür. Amacımız Ünye halkı ile Ünye 1957 Spor’u birleştirmektir. Ünye halkından isteğimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar. Kendilerinden destek bekliyoruz. Ünye’ye yakışan bir spor camiamız var. İnşallah önümüzdeki yıllarda Ünye 1957 Spor’u hak ettiği yere getireceğimizi düşünüyor ve bunu amaçlıyoruz”dedi.

 

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P