eskort samsun

ÜNYENETHABER

Altında Hedef 1500 Lira

Altında Hedef 1500 Lira
29 Mart 2023 - 1:31

Vatandaşların yatırım konusunda büyük rağbet gösterdiği ve fiyatlarını merakla beklediği altın piyasasındaki son durumu Ünye’nin en çok okunan haber sitesi Ünyenethaber ve aynı zamanda uydudan yayın yapan tek televizyonu A52 TV kameraları inceledi.

Ünye’nin gözde kuyumculuk işletmelerinden Güneş Kuyumculuk her hafta olduğu gibi bu hafta da vatandaşlara yatırım anlamında önemli tavsiyelerde bulundu.

Kameralarımıza konuşan Güneş Kuyumculuk İşletme Ortaklarından Tuğrul Çavuşoğlu, altında Haziran ayına dikkat çekerek “Haziran ayı ile birlikte altına olan talep artacağından dolayı altının 1400 ile 1500 Lira bandına kadar çıkacağını düşünüyorum” dedi.

Vatandaşlara altın yatırımlarına devam etmesini tavsiye eden Çavuşoğlu konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Altında Hedef 1500 Lira

Mart ayının son haftasına geldiğimiz bugünlerde altının yükseliş trendi arttırma eğiliminde olduğunu görmekteyiz. Bunun sebebi ise Amerika’daki bankaların iflas haberleri ve bunun ardından jeopolitik riskler ile enflasyonun ülkelerde devam etmesi altının güvenli liman olma özelliğini daha da arttırmış durumdadır. Altın şuanda bir iniş, çıkış evresindedir. Altın 2000 ons denedi ancak tutunamadı ve 1900 ons seviyelerine geriledi. Altın da 1200 Lira seviyelerine yerleşti. Ben altının bu seviyelerde Nisan veya Mayıs aylarına kadar ilerleyeceğini düşünüyorum. Ama Haziran ayı ile birlikte altına olan talep artacağından dolayı altının 1400 ile 1500 Lira bandına kadar çıkacağını düşünüyorum. Ben her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza güçleri yettiği kadar altın almalarını tavsiye ediyorum.

Seçim Süreci Altına Rağbeti Arttırdı

Türkiye’de bir seçim süreci var. Bu süreç ekonomiyi ciddi bir şekilde etkiliyor. İnsanlarımız da ellerindeki paraları altına yatırmak istiyor çünkü önlerini görmek istiyor. Seçimden sonra oluşacak güven ortamı ile Dünya’da rekabetçi bir piyasaya sahip olup, ihracat odaklı ürünlerimizi yurt dışına ihraç ederek cari açığımızı kapattığımızda, dolar girdisi olur ve paramız güçlenir. Ben çok daha güzel günler göreceğimize inanıyorum.

Vatandaşları Güneş Kuyumculuk’a Bekliyoruz

Dolar’ı 19,30 bandında alıp, 19,40 bandında satıyoruz. Euro’yu 20,90 bandında alıp, 21 bandında satıyoruz. 22 ayar bileziği 1150 bandında satıp, 1100 bandında alıyoruz. Çeyrek altını 2000 bandında satıp, 1950 bandında alıyoruz. Külçe altını ise 1230 bandında satıp, 1220 bandında alıyoruz. Bu fiyatlar saniyelik değişmektedir. Biz Güneş Kuyumculuk olarak müşterilerimize her türlü konuda yardımcı olmaya ve onları bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-