eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hibe Desteği Başvuru Sonuçları Yayınlandı

Hibe Desteği Başvuru Sonuçları Yayınlandı
11 Nisan 2023 - 23:31
KKYDP 14.3. Etap A ve B İş Planı Kapsamında Hibe Desteği Başvuru Sonuçları Yayınlandı
Kesinleşen değerlendirme sonuçlarına göre Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
hibe desteğine hak kazanan başvuru sahiplerine ait listeler İl Müdürlüğümüz ilan panosunda ve internet sitemizde yayımlanarak ilan edilmiştir. Listeler 5 (beş) iş günü süreyle ilanda kalacak olup (7 Nisan-13 Nisan 2023 tarihleri arası) başvuru sahiplerine ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.
A İş Planı (Makine Ekipman) için kendilerine yapılan bildirimi takip eden onbeş (15) iş günü; içerisinde (14 Nisan – 8 Mayıs 2023 tarihlerinde)
Hibe sözleşmesi yapılması gerekenler;
Başvuru aşamasında veri giriş sistemine yüklenen belge ve dokümanlarla il müdürlüğüne teslim edilen başvuru dosyasında yer alan belge ve dokümanlar aynı olmalıdır. Teslim aşamasında yapılan kontrollerde teslim edilme şartlarını taşıyan dosyalar hibe sözleşmesi imzalanmak üzere kabul edilir. Bu belgeleri sunmayan başvuru sahipleri ile hibe sözleşmesi imzalanmaz.
Veri giriş sistemi üzerinden e-posta ile yatırımcılara gönderilen Başvuru Formu, Teknik özellikleri bildirir belge ve yüklenen diğer dosyalardaki dokümanların çıktıları alınır. Yatırım ile ilgili teknik özellikleri bildirir belge, taahhütnameler ve dokümanlar ile hibe sözleşmesi imzalanmadan önce hazırlanarak verilmesi gereken diğer resmî belgeler sıralamaya uygun olarak dosyaya yerleştirilerek hibe sözleşmesine esas dosya hazırlanır. Başvuru formu ve eklerinin tüm sayfaları başvuru sahibi tarafından hazırlanan belge ve dokümanların ilgili yerlerine tarih atılarak imzalanmalıdır.
Başvuru dosyası, ekleri ve satın alma dosyası gerçek kişilerde başvuru sahibinin kendisi veya noter onaylı vekâlet belgesine sahip vekili, tüzel kişilerde ise tüzel kişi adına imzaya yetkili kişi tarafından teslim edilmesi gerekmektedir”denildi..
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-