eskort samsun

ÜNYENETHABER

SEÇİMDE KİMİ DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI

SEÇİMDE KİMİ DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI
15 Nisan 2023 - 1:07

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. E. Esra Poyraz, “Ordu’da Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’yi desteklediklerini söyledi.

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. E. Esra Poyraz, Deva Partisi eski Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun’un bir kısım medyaya yaptığı “ Deva Partisi’nin İdris Naim Şahin’i desteklediğine” ilişkin açıklamayı yalanladı.

 

Millet İttifakı içindeyiz

Deva Partisi olarak Millet İttifakı içerisinde bulunduklarını hatırlatan Poyraz, “ Deva Partisi olarak 28. Dönem milletvekili seçimlerinde tüm ülke genelinde olduğu gibi Ordu ili ve ilçeleri bütün teşkilatları ile ittifak içinde bulunduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemektedir.” dedi.

 

İddialar gerçeği yansıtmıyor

İddianın gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Poyraz, “Bir kısım medya ve basın organı üzerinden eski Ünye İlçe Başkanımız İrfan Tosun’un yaptığı ‘ Deva Partisi’nin İdris Naim Şahin’i desteklediğine’ ilişkin açıklama ve beyanları partimizin iradesini yansıtmamakta, şahsi tercih ve düşünceleri olup, kendisinin teşkilatımızda bir görev ve yetkisi bulunmamaktadır.” diyerek açıkladı.

 

Millet İttifakını destekliyoruz

Her yerde olduğu gibi Ordu’da da Millet İttifakının adaylarını desteklediklerini belirten Poyraz, “ Ordu ilimizde, Millet ittifakının meclis çoğunluğunun elde edilmesi amacıyla seçimlere birlikte katılma kararı aldığımız CHP teşkilatı ile beraber çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Hep beraber çıktığımız memleketimize hizmet yolunda, demokratik hukuk devletinin kazanması öncelikli amacımızdır. Deva Partisine emek ve gönül vererek 28. dönem milletvekili seçimlerinde aday adayı olan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

 

Tüm teşkilatımızla çalışacağız

Tüm Deva Partisi teşkilatı olarak Ordu’da çalışacaklarını sözlerine ekleyen Poyraz, “ Ordu ilinden milletvekili adayı gösterilen bütün Millet İttifakı adaylarına başarılar diler, ülkemizin ve güzel şehrimizin geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Millet ittifakımızın adaylarının seçimleri kazanarak bu ucube sistemi değiştirmek için başta ben Av. Esra Poyraz olmak üzere bütün teşkilatımız var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-