eskort samsun

ÜNYENETHABER

Asya Bebek kurtulmak için gün sayıyor

Asya Bebek kurtulmak için gün sayıyor
18 Nisan 2023 - 3:00

Daha 18 günlükken SMA tanısı konulan Asya bebek, tedaviye ulaşmak için toplanacak bağışlarla gün sayıyor.
Tedavisi oldukça maliyetli olan ve gönüllüler vesilesi ile toplanan bağışlarla hayata tutunmak için mücadele Asya bebek bağışçıların desteklerini bekliyor. Osmaniye Düziçi ilçesinde dünyaya gelen Eslem Asya Torun, daha 18 günlükken topuk kanı tahlilinde SMA hastalığı ile tanıştı. Şuanda 18 aylık olan Asya bebek, gönüllülerin destekleri ile başlatılan bağış kampanyasının yüzde 30’una ulaştı. Osmaniye Valiliği tarafından verilen izinle bağış toplanırken, Asya bebeğin anne ve babası bağışçılardan destek bekliyor.

Gelecek olan bağışlarla kampanyanın tamamlanmasının ardından yurtdışında tedaviye başlayacak.anne Eda Torun Asya bebeğin yardımları beklediğini dile getirirken, “bizler SMA hastası bebeklerimizin hayata tutunması için mücadele veriyoruz. Yüzlerce bebek gibi Eslem Asya’da toplanılan bağışlarla hayata tutunacak ve yaşama dönecek. Bütün herkesten ellerini vicdanlarına koyarak destek vermelerini istiyoruz. Kampanyamız şuan iyi bir durumda ilerliyor ancak her geçen gün bebeğimizi bizden biraz daha koparıyor. Bu güzel günlerde yardımseverlerin sesimizi duymasını ve bizlere destek vermesini istiyoruz. Kendinizi bizim yerimize koyun ve bizi lütfen unutmayın” dedi.

Eslem Asya Torun’a yardım etmek isteyen bağışçılar aşağıda bulunan valilik izinli iban numarasından veya cep telefonlarından SMS ile destek verebiliyorlar.

TR87 0001 0023 3890 1464 2150 04
ALICI: EDA TORUN
Sms bilgileri :
Vodafone ve Türk Telekom icin ASYA yaz 8005’e gönder, Turkcell icin ASYA yaz 8805’e gönder.

Instagram ana sayfası:
https://instagram.com/sma_asya?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Typing :
https://taplink.cc/sma_asyaa

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-