eskort samsun

ÜNYENETHABER

FINDIK PİYASASINI “ARZANOĞLU” DEĞERLENDİRDİ

FINDIK PİYASASINI “ARZANOĞLU” DEĞERLENDİRDİ
19 Nisan 2023 - 1:03

Ünye’de faaliyetlerini sürdüren Arzanoğlu Tarım Ürünleri, bugün Ünye’nin en çok okunan haber sitesi olan Ünyenethaber ve Ünye’nin tek uydudan yayın yapan kanalı A52 TV’ye fındık piyasası ile ilgili açıklamada bulundu.

Arzanoğlu Tarım Ürünleri İşletmecisi Eray Şahin Arzanoğlu, fındık fiyatının 53 Lira olduğunu belirterek, “fındıkta don zararı gözünmüyor” dedi.

Arzanoğlu, konu ile ilgili açıklamasında;

Fındık 53 Lira

Bugün itibariyle fındık fiyatı 53 Lira’dır. Krediye erişimin olmaması, satıcının çok olup da alıcının az olması fındık fiyatının bu durumda olmasına sebep olmaktadır. İnsanlara para lazım oldukça ellerindeki fındığı satıyorlar. İnsanlar kredi çekemedikleri için para ihtiyaçları olduğunda fındıklarını satmak zorunda kalıyorlar. Önümüzdeki seçimlerden sonra ne olacağı bilinmez ancak ben, fiyatların bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.

Fındıkta Don Zararı Gözükmüyor

Geçtiğimiz haftalarda soğuk havalardan dolayı fındıkta bir don tehlikesi olabilir mi şüphesi vardı. Bu şüphenin kalktığını düşünüyorum. Fındıkta bir zarar görünmüyor. İnşallah yeni sezonda bereketli fındıklar, güzel bir fiyatla beraber olur. Şuanda da gübre sezonudur. İnşallah güzel bir fındık sezonu bizleri bekleyecektir” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-