eskort samsun

ÜNYENETHABER

KUYUMCULAR BAYRAMDA KAPALI OLACAK

KUYUMCULAR BAYRAMDA KAPALI OLACAK
20 Nisan 2023 - 17:34

Son haftalardaki yukarı yönlü hareketleriyle tüm dikkatleri üstüne toplayan altın, vatandaşların merakla takibini sürdürdüğü en önemli yatırım aracı haline geldi.

Vatandaşların yatırım konusunda büyük rağbet gösterdiği ve fiyatlarını merakla beklediği altın piyasasındaki son durumu ise Ünye’nin en çok okunan haber sitesi Ünyenethaber ve aynı zamanda uydudan yayın yapan tek televizyonu A52 TV kameraları, Güneş Kuyumculuk’ta inceledi.

Ünye’nin gözde kuyumculuk işletmesi Güneş Kuyumculuk her hafta olduğu gibi bu hafta da vatandaşlara yatırım anlamında önemli tavsiyelerde bulundu.

Kameralarımıza konuşan Güneş Kuyumculuk İşletme Ortaklarından Tuğrul Çavuşoğlu, bu yükselişin bir başlangıç olduğunu belirterek, “bu çıkışın aslında başlangıcıdır. Biz Haziran ayına kadar altının 1500 Lira civarlarına gelmesini düşünüyoruz” dedi.

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Çavuşoğlu, “Ünye’deki kuyumcular bayramdan dolayı Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kapalı olacaktır. Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Altındaki Yükseliş Aslında Bir Başlangıç

Bayram ve seçim öncesinde altında hararetli bir yükseliş var. 2 haftalık süreçte altın 100 Lira gibi bir değer kazandı. 1250 bandında olan altın şuanda 1350 bandına rahatça geldi. Bundan sonraki süreçte daha hızlı atakların olabileceğini düşünüyorum. Bu çıkışın aslında başlangıcıdır. Biz Haziran ayına kadar altının 1500 Lira civarlarına gelmesini düşünüyoruz. Şuanda inanılmaz bir yoğunluk var. Güneş Kuyumculuk olarak vatandaşlarımıza 25 kişilik kadromuz ile hizmetimizi sürdürüyoruz. Bölgeye hitap eden bir kuyumcuyuz ve insanlar Türk Lirasını altına çevirmek istiyorlar. İnanılmaz bir yoğunluk var ve insanların altın almak için talepleri çok fazladır. Bundan sonra da düğün ve nişan sezonu olduğundan dolayı bu konu da yoğunluğu sağlamaktadır. Eğer seçimde bir istikrarsızlık ortamı olmazsa bu hareketin devam edeceğini düşünüyorum.

Kuyumcular Bayramda Kapalı Olacak

“Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bütün İslam alemine ve Müslümanlara sağlık, esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ünye’deki kuyumcularımız bayramın 1. 2. ve 3. günü yanı Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kapalı olacaktır. Bu derneğimizin aldığı bir karardır ve bütün kuyumcular için geçerlidir. Şuanda bileziği 1275 Lira civarında satıp, 1225 Lira civarında alıyoruz. Çeyrek altını 2300 Lira civarında satıp, 2200 Lira civarında alıyoruz. Tam altını 9200 Lira civarında satıp, 8900 Lira civarında alıyoruz. Külçe altını ise 1360 civarında satıp, 1350 civarında alıyoruz. Fiyatlar anlık olarak değişmektedir. Güneş Kuyumculuk olarak makul makas aralıkları ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermekteyiz. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-