eskort samsun

ÜNYENETHABER

YAŞASIN 23 NİSAN !

YAŞASIN 23 NİSAN !
22 Nisan 2023 - 23:43

 

23 Nisan 1920, Ankara’da TBMM’nin açılışı ile ‘’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’’ ilkesi ile Egemenliğin millete verildiği ve Mili Mücadele Hareketi’nin yeni bir Türk Devleti’ni kurduğu tarihi bir gün olmuştur.

Ulu önder Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bu günü 23 Nisan’ları bayram olarak çocuklara armağan etmesi çocuklara verdiği değerin, duyduğu sarsılmaz güvenin ve sevginin en büyük göstergesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünya çocukları arasındaki dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendiren ilk ve tek çocuk bayramıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, ulusal egemenliği sağlayanları ve ülkemizde demokrasinin yolunu açanları, milli mücadelenin tüm kahramanlarını, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha, rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar milletin geleceğidir. Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teminatıdır, barışın ve umudun simgesidir.

Ülkece yaşadığımız depremin sonucu bu zorlu süreçte belki biraz buruk, biraz eksik, biraz yarım olsak da her çocuğun en güzel günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve nice 23 Nisan’ları çocuklarımız umudumuzun ışığı olarak kutlayacaklar ve anacaklardır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. Yıldönümü ve geleceğimizin teminatı yarınlarımızın mimarı tüm çocuklarımızın sevgi, mutluluk ve umutla dolu bir geleceği olması dileğiyle;

‘’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ’’ mız Kutlu Olsun.

Her çocuğun en özel günü yaşasın 23 Nisan!

Ünye Kent Konseyi Başkanı

Mimar Sevindik DİKTEPE DEMİR

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-