eskort samsun

ÜNYENETHABER

KALİTE VE UYGUN FİYATIN ADRESİ “SPOT EŞYA BORSASI” AÇILDI

KALİTE VE UYGUN FİYATIN ADRESİ “SPOT EŞYA BORSASI” AÇILDI
26 Nisan 2023 - 14:56

Beyaz eşya, mobilya, büro ve ofis mobilyaları, koltuk takımı, masa, yatak gibi aklınıza gelebilecek her türlü ürünün yeni adresi “SPOT EŞYA BORSASI” açıldı.

Ünye’de yıllardır 2. el ve spot eşya sektöründe hizmet veren sektörün öncü ismi olan Hüseyin Türk tarafından açılan “SPOT EŞYA BORSASI”, Liseler Mahallesi Niksar Caddesi İmam Hatip Okulu mevkiinde hizmet verecek.

Bol çeşitliliği, kalitesi ve uygun fiyatı ile her bütçeye hitap edebilen Spot Eşya Borsası’nda vatandaşlar, evlerinin ihtiyacı olan tüm ürünlere uygun fiyata sahip olabilecek.

KALİTEYİ UCUZA SATIYORUZ

Spot eşya borsasındaki amacının kaliteyi vatandaşlara ucuza satmak olduğunu belirten İşletme Sahibi Hüseyin Türk, “12 yıldır bu sektörün içindeyim. İkinci el olarak bu işe başladık. Hurda değil de hep kaliteli ürünleri alarak uygun fiyata sattık. Herkesin bütçesine uygun olarak işimizi yürüttük. İkinci el dükkânımız devam ederken bir de spot dükkanı açmak istedik. Burada amacımız ürünleri toplu alıp, mobilyacıların sattığı fiyattan daha ucuza satmaktır. Kaliteyi ucuza satacağız. Biz bu işi en iyi şekilde yapacağımıza eminiz. Tecrübemizi de kullanarak her ürünün iyisini alıp ucuza satmak istiyoruz. Ürün her ne olursa olsun, malzeme güzelse, beğenirsem alırım ve depoma koyarım. Biz bütün malzemeleri alıyoruz ve satıyoruz” dedi.

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bugün gerçekleştiren açılışa katılarak mağazanın kurdele kesimini gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, “Ekonomiye ve istihdama sektöründe kazandırdığı katkılardan dolayı Hüseyin Bey’e teşekkür ediyorum. Allah helalinden bereketli kazançlar nasip etsin. Ünyemize, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-