eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN CİVELEK ECZANE TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN CİVELEK ECZANE TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ GÜNÜNÜ KUTLADI
26 Nisan 2023 - 15:31

Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Selami Civelek, meslektaşlarının 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri gününü kutladı.

İlk olarak 2019 yılında kutlanmaya başlanan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü bu yıl dördüncü defa kutlanıyor. Bu özel günde meslektaşlarını unutmayan Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Selami Civelek, 26 Nisan’ın her yıl olduğu gibi bu yıl da coşku ile kutlandığını ifade etti. Başkan Civelek bugüne özel yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti;

“2018 yılında Konfederasyonumuzun kararıyla Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü olarak ilan edilen bugün, meslektaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin vurgulandığı ve bizlere armağan edilen bir gün olup, hem çok anlamlı önemli bir gündür, hem de yoğun ve yorucu geçen kış aylarının ardından Nisan ayının en güzel günlerinden biri olarak baharın müjdecisi olmuştur. Eczane Teknisyenleri Günü gerek meslek örgütlerimiz gerekse her geçen sene üniversitelerimiz ’de yenileri açılan teknisyenlik bölümleri ile artık eczacılık sektörünün sembollerinden biri olmuştur.

Eczane Teknisyenleri olarak sorumluluk ve görev bilinci ile  her türlü riski yöneten, insan sağlığını korumak için ülkemizin her köşesinde bu kutsal görevi sürdüren, canla başla çalışan meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Mesleğimizi, Türk Sağlık Ordusunun neferleri olan başta Hekimlerimiz ve Eczacılarımız olmak üzere hemşiresinden laborantına, sağlık memurundan radyoloğuna kadar her biri kendi alanının vazgeçilmezi olan önemli bileşenlerinden biri olarak görüyor ve daha da ileri götürmek vizyonunu taşıyoruz.
Sözlerimi bitirirken tüm meslektaşlarımın 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri gününü kutlar ve başta eczacılarımız olmak üzere ülkemizin, sağlık camiasının diğer neferlerini de saygı ve sevgi ile selamlarım.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-