eskort samsun

ÜNYENETHABER

HALKIN SORUNU MEMLEKET MESELESİ

HALKIN SORUNU MEMLEKET MESELESİ
27 Nisan 2023 - 22:07

Memleket Partisi Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı Sebanur Delican Özdemir, ekibiyle birlikte sahada aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Sebanur Delican Özdemir, Tekkiraz Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam etti.

Aday adaylığı sürecinden itibaren Ordu’nun tüm ilçe ve mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinleyen Sebanur Delican Özdemir, Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla kapanan beldelerin artık hizmet alamadığını, ilçe düzeyinde nüfus yoğunluğuna sahip beldelere mahalle statüsünde hizmet götürmenin çok yetersiz kaldığını ve bu durumda çaresiz kalan vatandaşların bu topraklardan göç etmek zorunda bırakıldığına işaret etti.

Özdemir, şunları söyledi:

“Kapanan beldelerin sorunlar “Memleket” meselesi. Bu sorun ancak Memleket Partisi iktidarı ve Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı döneminde çözülebilir. Beldelerin havza bazlı değerlendirilerek buraların kendine ait ekonomilerinin ve iş yapacak güçlerinin kazandırılması gerekmektedir.  Kapanan tüm beldeler ve Ordu büyük bir potansiyele sahip. Ancak bu potansiyeli ortaya çıkarmak yerine Ordu’yu ve özellikle beldeleri birilerinin insafına bırakmak halka yapılan en büyük zulümdür. Memleketin artık Memleket’ten temsilcilere ihtiyacı var. Bunun için Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce’ye, milletvekilliği için şahsıma destek istiyorum.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-