eskort samsun

ÜNYENETHABER

ESKİ BAKAN İDRİS NAHİM ŞAHİN KAN KAYBEDİYOR

ESKİ BAKAN İDRİS NAHİM ŞAHİN KAN KAYBEDİYOR
01 Mayıs 2023 - 0:46

 

Son seçimlere Ordu’nun güçlü ismi eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile katılan İYİ Parti, halkta beklediği karşılığı bulamıyor. Hatta çıkan bazı görüntüler  kamuoyunda ve sosyal medyada bu durum espri konusu oluyor.

iktidarda ve bakanlık koltuğunda olduğu süre içerisinde de başta Altınordu olmak üzere ilin birçok yerine yatırımlara imza atan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Ordu’da ve kendi evinde istediği karşılığı bulamıyor.

AK Parti’den ayrıldıktan sonra kendi partisini kuran ve kurduğu partiden de istifa eden,  2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den adaylığı ilan edilmişken kapıdan geri çevrilen ve ardından Saadet Partisi’nden aday olan İdris Naim Şahin aldığı ciddi bir oyla adından söz ettirmişti.

Geçen süre içerisinde 14 Mayıs seçimlerinde bu sefer İYİ Parti’ye geçiş yapan eski Bakan İdris Naim Şahin’in bu transferi, bu kadar parti değişiminin ardından Ünyelilerden geçer not almadı   görünüyor.

Yapmış olduğu programlarda istediği yoğunluğu ve kalabalığı bulamayan ve eski rüzgarını kaybeden eski bakan Şahin’in beklenilen oy oranını yakalamayacağı tahmin ediliyor.

Öyle ki  ,taklacı bakan  İdris Naim Şahin’in son durumu vatandaşlar tarafından espri konusu oldu.

Ünye’de gerçekleştirdiği İYİ Parti SKM açılışında ki zayıf kalabalığı gören vatandaşlar, aynı gün ve saatte açılışı yapılan Beko mağazasının önünde ki kalabalığı görünce Şahin’i tiye aldılar.

-Şahin, mağaza açılışının önündeki hazır kalabalık varken,SKM yerine açılışa geleydi  havası yerine gelirdi.

-Yazık koskoca eski Bakan , bir çamaşır makinesi, buzdolabı kadar rağbet görmedi.

-Bak şu BEKO’nun yaptığına.

-Şahin bundan sonra kalabalık bulmak için, açılış takip eder, gibi sözlerle sosyal medyada tiye alındı…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-