eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAMLIĞI PARALI YAPMAYIN

ÇAMLIĞI PARALI YAPMAYIN
01 Mayıs 2023 - 1:24

GreeN Art Der.Bşk. İlker Çorbacı , İşletmesi Orkent AŞ.’ye geçen Çamlık ile ilgili açıklamada bulundu.

Orkent AŞ. ‘nin çamlığı paralı yapma düşüncesinde olduğu iddialarının üzerine , ‘’çamlık halkındır’’ diyen  GreeN Art Der.Başkanı İlker Çorbacı, gazetemize aşağıdaki özel açıklamayı yaptı.

ÇAMLIK SEMBOLDÜR

Ünye Halkı Ve Çamlık: Güzide kentimizin en kuvvetli sembollerinden ve kültürümüzde  yer edinmiş çamlığımız ,eminim herkes çok duyarlıdır.

Bu konuda  bir çok badiredeler atlatıldı , pek çok kezde gündem oldu.

STK’ ların ve insanımızın  duruşu, hassasiyeti sayesinde nezih bir yer haline geldi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

ÇAMLIK PARALI OLAMAZ

Fakat sosyal medyada okuduğum bir öneriye  rahatsız oldum ve tüm Ünyeliler adına plajın açılması ve paralı olması bana etik gelmiyor.

Sebebi ise  çamlık Ünye’nin kültürünün bir parçasıdır. Ünyelinin doğup büyüdüğü hatıralarının olduğu yerdir. Kamuya aittir, parası olan girebilir olmayan giremez bu kabul edilir bir şey değildir.

KRİTER KOYULABİLİR

Ancak şöyle bir şey belki olabilir.

Arz talep noktasında alanın  beli bir noktası şezlonglarla koyulabilir. Sayılı olması şartı ile boydan boya tek sıra hem görseli bozmaz düzenli gözükür . Ve duş otamadı ile  böyle bir  hizmet olabilir .

Ancak vatandaş gelir kuma oturur denizine girer.

Para talep edilmemesi taraftarıyım.

isteyen şezlong kiralasın duşunu alsın,  isteyende kuma uzansın mecburi ücrete tabi olmamalı oldu olacak çamlığa biletle mi  girelim? Bence doğru olan yapılacaktır .

Kamuoyuna saygılarımla’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-