eskort samsun

ÜNYENETHABER

MADEM 25 YIL ŞAHİN VARDI, ÜNYE’DE NEDEN SORUNLAR DAĞ GİBİ?

MADEM 25 YIL ŞAHİN VARDI, ÜNYE’DE NEDEN SORUNLAR DAĞ GİBİ?
04 Mayıs 2023 - 2:50

Ünye’nin Tek Uydu Kanalı A52 TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Seçime Doğru programında Yunus Zor’u konuğu olan Yeniden Refah Partisi Ordu Milletvekili Adayı Adem Ağca ,İdris Naim Şahin  hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

”İdris Naim Şahin’i rakip olarak görmüyoruz”

Sayın İdris Naim Şahin ülkemizde İçişleri Bakanlığı yapmış bir kişidir ,ama  böyle bir kimlikte ki bir kişi olmasına rağmen  biz kendisini rakip görmüyoruz. Halktan aldığımız fikirlerden yola çıkarak belirtmek isterim ki, Sayın İdris Naim Şahin’in yaklaşık 25 yıldır ülkenin siyasetinin en üst noktalarına ulaşmış bir insan olmasına rağmen Ordu’da kalıcı bir eserinin olmadığını görüyoruz.

Bu konuda kendisinin bizden fazla bir avantajı yok ve bu sebeple rakip olarak görmüyoruz.

Seçmenler hep şunu söylüyor,

Sayın İdris Naim Şahin’in, 25 yıldır Türk siyasetinin en üst sekmenlerinde  AK Parti’nin en güçlü olduğu dönemlerde bakanlık yapmasına, bakanlık öncesindeki görevlerinin de partinin genel sekreteri olması   ve genel başkana  çok yakın olmasına rağmen Ünye’nin  sorunları çözmediğini söylüyorlar.

ŞAHİN SORUNLARI HALLETMEMİŞ

Mesela ;

Böyle siyaseten güçlü olan birinin memleketinde  halen,  Ünye’de Organize Sanayi Bölgesi ,Niksar Akkuş yolu, Üniversite, Küçük sanayi, Huzurevi, Liman, Trafik,Kültür merkezi ve bir çok sorun konuşuluyor. İşte bu konuları halkımız çok iyi biliyor. Bölgemizde İdris Naim Şahin gibi önemli bir isim vardı madem şu anda bu konuların   konuşulmaması gerekiyordu. Özellikle Ünye’nin gündeminde bu konular asla olmamalıydı. O yüzdendir halk kendisine teveccüh göstermiyor”.dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-