eskort samsun

ÜNYENETHABER

Lisanslı Fındık Deposu İlimize Hayırlı Olsun

Lisanslı Fındık Deposu İlimize Hayırlı Olsun
02 Haziran 2023 - 10:49

Milli Eğitim Bakanı Özer, Ordu’da 2. Sanayi Bölgesi’ne yapılacak olan lisanslı fındık deposu yapımına başlanmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer; “Yaptığımız çalışmalar sonucunda üreticilerimiz fındıklarını daha iyi şartlarda muhafaza edebilecek.” dedi. Bakan Özer, seçim sürecinde kente kazandırdıkları lisanslı fındık deposuyla ilgili ilk kazmanın vurulduğunu söyledi.

Ordu’ya verdiği sözleri yerine getireceğini dile getiren Özer, “Daha önce söz verdiğimiz gibi Ordu’da 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak 20 bin ton kapasiteli lisanslı fındık deposunun yapım çalışmaları başladı. Ordu’nun öncelikli ihtiyaçlarından biri olan bu tesisin ilimize kazandırılması sürecinde bize destek veren Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a ayrıca şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Özer, söz verdikleri proje için kısa sürede ilk kazmanın vurulması dolayısıyla mutlu olduklarını dile getirerek şunları ekledi:

“Hızlıca hayata geçirdiğimiz bu projenin yürütülmesinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Ordu’daki diğer kurumlarımızın sağladıkları katkılar da önemlidir. Üreticilerimizi korumak üzere lisanslı depo için yaptığımız çalışmalar sonucunda üreticilerimiz fındıklarını daha iyi şartlarda muhafaza edebilecek. Bu tesisin ilimize tekrar hayırlı olmasını diliyorum.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-