eskort samsun

ÜNYENETHABER

Çaybaşılı Milli Sporculardan Başkan Semiz’e Ziyaret

Çaybaşılı Milli Sporculardan Başkan Semiz’e Ziyaret
02 Haziran 2023 - 18:06

 

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında 1. Olarak Milli Takıma Seçilen ve Moldova’da Gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası’nda Ülkemizi Temsil Edecek Olan Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi Öğrencileri Cansu Halenur Yiğit, Tuğrulhan Akbaş ve Okul Müdürü İslam Şimşek, Moldova Şampiyonası öncesi Belediye Başkanı Hüseyin Semiz’i makamında ziyaret etti.

Her Alanda Genç Sporcuların Yanında Olacaklarını Belirten Başkan Semiz;
“ Gençler bizim geleceğimiz, güvencemiz, onların donanımlı, eğitimli olması, aynı zamanda hem zihnen hem de bedenen sağlıklı olması bizler için çok önemlidir. İnşallah bu anlayışla kendilerini yetiştirirler, ülkemizin geleceği olarak değişik alanlarda yer alırlar diye umuyorum ve inanıyorum.
Onlara teşvik edici fırsatlar vererek, doğru yönlendirmeye, donanımlı ve sportif alanda çalışmalar yapmalarını sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.
Çaybaşı’mızı ve Ülkemizi Moldova’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonasında temsil edecek Milli Sporcularımız Cansu Halenur Yiğit ve Tuğrulhan Akbaş kardeşlerime sonsuz başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.” İfadelerine Yer Verdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-