eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kutsal Topraklardan Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’un selamı var.

Kutsal Topraklardan Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’un selamı var.
04 Haziran 2023 - 0:03

Mekke-i Mükerreme’de hacılara yardımcı olmak üzere Diyanet tarafından Koordinasyon Ve İskan Ekip Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’tan selam var.

 

Konuyla ilgili olarak Ünye İlçe Müftülüğü tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bilgilendirme paylaşımında şöyle denildi,

 

“2023 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda hac ibadetini yerine getirmek üzere hacı adaylarımızın kutsal beldelere yolculuğu devam ediyor.

 

Dünyanın her bir yanından akın eden Hacı adaylarının rahat ve usulüne uygun bir şekilde hac ibadetlerini yerine getirebilmeleri için Diyanet İşleri Başkanlığımızca personel görevlendiriliyor.

 

Bu kapsamda Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş Mekke-i Mükerreme’de vatandaşlarımıza yardımcı olmak üzere koordinasyon ve iskan ekip başkan yardımcısı olarak göreve başladı.

 

Okuş, Mekke-i Mükerreme’den web sitemize gönderdiği mesajda; Vatanımızın ve milletimizin selameti için dua ediyor, tüm Ünye’lilere, müftülük personelimize, kur’an kursu öğreticilerimize ve öğrencilerimize, cami görevlilerimize selamlarımı iletiyorum; ifadelerini kullandı.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-