eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜFK KAHVALTIDA BULUŞTU

ÜFK KAHVALTIDA BULUŞTU
12 Haziran 2023 - 12:16

 

Ünye Futbol Kulübü düzenlemiş olduğu kahvaltı programında sporcu öğrencileri ve velileri ile bir araya gelerek birliktelik mesajı verdi.

Ünye Turizm Otelcilik Uygulama Otelinde gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna kulüp sporcu ve velilerinin yoğun ilgi göstermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk ifadelerine şu şekilde devam etti; “Kulübümüzün yarışmacı grupları ile futbol okulunda yer alan çocuklarımız ve aileleri ile bir araya geldik. Yaptığımız iş bir takım sporu ve saha dışında yaptığımız böyle sıcak ve samimi toplantılar aramızdaki bağları daha da kuvvetlendiriyor. Bir çok grubumuz var ve birbirini tanımayan veliler ve yaş farkından dolayı tanışmamış olan çocuklarımızın, gençlerimizin tanışıp sohbet ettiği, sporcu çocukların kaynaştığı bir organizasyon oldu. Her organizasyonumuzda bizlere destek veren hiç bir zaman yalnız bırakmayan bu kahvaltıda da salonu tamamen doldurarak ÜFK ailesinin farkını bir kez daha ortaya koyan değerli ailelerimize teşekkür ediyoruz.

-Tamtürk; “Uygulama Oteline teşekkür ederiz”-

“Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde nezih bir ortamda gerçekleşen kahvaltı organizasyonu için Okul Müdürümüz Hasan Aydın ve Müdür Yardımcımız Mehmet Güngör Can başta olmak üzere tüm personele teşekkür ederiz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-