eskort samsun

ÜNYENETHABER

“TÜRKİYE’NİN “EN TATLI” PROJESİ ÇİKOLATA PARK’A ACI KATMAYIN”

“TÜRKİYE’NİN “EN TATLI” PROJESİ ÇİKOLATA PARK’A ACI KATMAYIN”
12 Haziran 2023 - 18:28

Karadeniz Teknikerler Federasyon Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa KIRANLI, Çikolata Park ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Kıranlı açıklamasında;

“Ordu’yu fındık ve çikolata ile bütünleştirip dünyaya sunabilmek amacıyla Gülyalı ilçesinde 60 dönüm arazi üzerinde kurulu olan Çikolata Park Ordu turizmine katkı sunmakta ve değer katmaktadır.

Ordu büyükşehir belediyemiz Orkent A.Ş. tarafından yapılan proje kapsamında Çeşitli mağazaları, eğlence alanları, kafeler, restoranlar, cam atölyesi, spor mağazası, ev tekstil mağazası, hediyelik eşya, aksesuar, iç giyim ve çocuk giyim gibi ulusal markaların yer alacağı geniş bir alışveriş merkezi olarak hizmet vererek  aynı zamanda plaj, konser alanları, kum futbolu ve kum voleybolu, su sporları, karavanpark ve çadır alanları gibi farklı eğlence seçenekleri de sunacak olan Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi yapılmalıdır, Ordu fazlasıyla hak ediyor ama

Büyükşehir Belediyesi tarım iştiraki ORTAR A.Ş. tarafından faaliyetlerin sürdürüldüğü Çikolata Park yerli ve yabancı turların uğrak noktası olup Çikolata park adı korunmalıdır.

ÇİKOLATA PARK ORDU’YA TAT ve DEĞER KATIYOR.

Yapılan birçok yöresel ürünlerin işlendiği ve ziyaretçilere sunumun yapıldığı Çikolata Park son olarak Yöresel Lezzetler Akademisi ile adını duyuran ve ulusal basının dikkatini çeken ve gündem olan ve Ordu’dan geçen birçok tur otobüsünün yeni güzergahlarından birisi olan Sadece Ordu’nun değil 19 ilçesinde üretilen coğrafi işaretli ürünlerin tanıtıldığı bir eko turizm noktası da olan  Çikolata parkın Ordu büyükşehir belediyesinde başarılı çalışmaları ile adını sıkça duymakta olduğumuz Ortar A.Ş. müdürümüz sayın  Asım Suyabatmaz’ın  duyarlılık göstereceğine ve müdahil olacağına inanmakla birlikte Orkent A.Ş. müdürü Sayın Dr. Mimar Nihat Şen’inde Çikolata park ismini yaşatacağını düşünüyorum.

Başta Ordu Oda ve STK temsilcileri olmak üzere 19 ilçemizin oda ve stk temsilcilerinin Türkiye’nin “en tatlı” projesi olarak nitelendirilen Çikolata Park’a sahip çıkacağından şüphemiz yoktur.

Türkiye’nin “en tatlı” projesi olan Çikolata Park’a acı katmayın, acı yaşatmayın.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-