eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞANLITÜRK: “TMO’YA GÜVENİMİZ TAMDIR”

ŞANLITÜRK: “TMO’YA GÜVENİMİZ TAMDIR”
13 Haziran 2023 - 12:17

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2023 yılı fındık sezonu için fiyat konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) 68 TL’den fındık satış kararı üzerine yeni sezonda da TMO’ya güvenlerinin tam olduğuna dikkat çeken Milletvekili Şanlıtürk, bu sezonda üreticinin lehine güzel bir fiyat beklediklerini söyledi.

Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı olarak fındık üreticisinin her zaman yanında olduk. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) açıklayacağı satış fiyatının üreticinin yanında olacağına güvencimiz tamdır. MHP Ordu Milletvekili olarak fındık üreticisinin haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Açıklanacak satış fiyatının üreticimizin lehine olacağına inanıyoruz” dedi. TMO’nun fındık satış kararını da değerlendiren Milletvekili Şanlıtürk; “Toprak mahsulleri ofisimiz, 23.000 ton levent kalite fındığı 68 TL’den satış kararı almıştır. Allah hayırlı uğurlu etsin. Güzel bir fiyat. Bu fiyatla birlikte bu sezon oluşacak fındık fiyatının da alt limiti belirlenmiş olur kanaatindeyim. Üreticilerimizden almış olduğumuz telefonlarda memnuniyetlerini ifade etmektedirler. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; TMO Genel Müdürümüz Ahmet Güldal ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-