eskort samsun

ÜNYENETHABER

8 Milyon Avroyla Kayıplara Karışan Ordulu Kız Aranıyor

8 Milyon Avroyla Kayıplara Karışan Ordulu Kız Aranıyor
05 Temmuz 2023 - 1:53

Almanya’da çalıştığı para nakil şirketinden çaldığı 8 milyon euro ile ortadan kaybolan Perşembeli Yasemin Gündoğan’ın aşiretle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Alman televizyon kanalı, Gündoğan’ın izini İzmir’de bulduklarını, kendisiyle dolaylı temasa geçtiklerini ancak konuşamadıklarını belirtti.

Almanya’nın Bremen kentinde iki yıl önce çalıştığı para nakil firmasından 8 milyon euro çalıp kaybolan Yasemin Gündoğan (30) ile ilgili yeni iddia gündeme geldi. rbb24 televizyon kanalı, Gündoğan’ın izini sürdüklerini, İzmir civarında olduğunu ve Miri aşiretiyle bağlantısının bulunduğunu iddia etti. Kanal, Gündoğan ile dolaylı temasa geçtiklerini, ancak konuşamadıklarını belirtti.

ALMANYA’DA YAŞLILARI DOLANDIRIYORLAR

Gündoğan’ın soygunu gerçekleştirdiği günden bu yana bir çete ile işbirliği içerisinde olduğu iddia edilmişti. rbb24, Lübnan kökenli aşiretin Türkiye üzerinden çağrı merkezleri aracılığıyla Almanya’daki yaşlıları dolandırdığına dikkat çekti. Kanal, aşiret reisi İbrahim Miri’nin soygun, uyuşturucu ticareti ve çete suçlarından sicilinin kabarık olduğunu yazdı.

 

NELER YAŞANMIŞTI?

Almanya’nın Bremen kentindeki Loomis isimli para nakil şirketinde çalışan Yasemin Gündoğan 21 Mayıs 2021 tarihinde 8.2 milyon euroyu siyah bir minibüse yükleyerek kaçmıştı.  Perşembeli Yasemin Gündoğan’a yardım ettiği belirlenen ve evinde 26 bin euro bulunan Büşra S. (25) Bremen Eyalet Mahkemesi’nde yargılanmış ve 3 yıl hapis cezası almıştı. O günden bu yana Yasemin’den hiç haber alınamadı. Bir çetenin yardımıyla Türkiye’ye kaçtığı düşünülse de bu kadar uzun süre hiçbir iz bulunamaması, “Yasemin öldürüldü mü” sorusunu gündeme getirmişti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-