eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cemal Enginyurt Vergi Zamlarına Sert Çıktı

Cemal Enginyurt Vergi Zamlarına Sert Çıktı
08 Temmuz 2023 - 1:58

DP İstanbul milletvekili Cemal Enginyurt, bugün açıklanan vergi zamlarına istinaden sosyal medyada paylaştığı bir videoyla tepkisini dile getirdi.

Memur ve emekli maaşlarına gelecek zam haberinin ardından her sektörden üst üste gelen zam açıklamalarına tepki gösteren DP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, “Memur ve emekliye zamları cebe girmeden cepte ne varsa aldınız.” dedi.

 

“Cepte Ne Varsa Aldınız, Yazıklar Olsun!”

Yapılan zamların henüz memur ve emeklilerin maaşlarına yansımadan, her sektörden yapılan zam yağmuruna tepki gösteren Enginyurt şu ifadeleri kullandı: “Memura emekliye yüzde 17 zam verdiniz. Millet perişan, emekli ağlıyor. Yetmedi sabaha müjdeleri peş peşe sıraladınız. KDV’yi yüzden 20’ye çıkardınız. Vizelere, harçlara, notere yüzde 50 zam yaptınız.

 

“Memleketi Perişan Ettiniz”

Vergiyle ne verdiyseniz geri aldınız. Yazıklar olsun. Bu nasıl bir utanmazlık, nasıl bir aymazlık. Seçimden önce bol bol vaat ettiniz, ‘Verin yetkiyi görün etkiyi’ dediniz, memleketi perişan ettiniz. Hakikaten yazıklar olsun. Bu milletin sizden çektiği nedir? Bu zamlar, bu zulüm ne zaman son bulacak? Ama bir gün olur muhakkak hesabını verirsiniz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-