eskort samsun

ÜNYENETHABER

SARAY HAMAMINDA KESİLEN ODUN SESİ, VATANDAŞLARI RAHATSIZ EDİYOR

SARAY HAMAMINDA KESİLEN ODUN SESİ, VATANDAŞLARI RAHATSIZ EDİYOR
10 Temmuz 2023 - 19:15

 

Bir süre öncesinde yapılan restorasyon ile yeniden hayata geçirilen ve tarihin izlerini taşıyan Ünye Saray Hamamının yakacak ihtiyacı karşılanırken, mahalle sakinlerinden de ciddi bir mağduriyet yaşandığı görüldü.

Yapılan restorasyon ile Ünyelilere, yerli ve yabancı misafirlere hizmet veren Ünye Saray Hamamının ısınma ihtiyacı karşılanırken, çevrede bulunan mahalle sakinleri ise durumdan oldukça rahatsız.

Haber merkezimize yapılan ihbara göre, hamama kesilecek olarak getirilen odunlar hamamın yanında bulunan boş arazide kesilirken, ağaç motoruyla yapılan kesim esnasında da çevredeki vatandaşlar rahatsız olduklarını ifade ediyorlar. İddialara göre sıklıkla getirilen odunlar ağaç motoru ile kesilirken çıkan seslerden rahatsız olan vatandaşlar, daha öncesinde Ünye Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne sayısız şikayet ve ihbarda bulunmalarına rağmen sonuç alamadılar. Çevre konutlarda yaşayan vatandaşın ihbarların karşılık görmemesi ise vatandaşların mağduriyetini artırmış durumda.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-