eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TARAFTARI ŞOVA DAVET ETTİLER

TARAFTARI ŞOVA DAVET ETTİLER
editor( unyenethaber@hotmail.com )
20 Kasım 2015 - 0:02

Adsız

 

 

Ünye 1957 Spor Kulübü Pazar günü Ünye Şehir Stadyumu’nda oynayacağı Gölköyspor maçının hazırlıklarına Ünye Şehir Stadyumu’nda yaptıkları antrenman ile devam etti. Antrenman sonrası Futbol Şube Sorumlu Arslan Akbaş, Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım ve Kaptan İbrahim Karayiğit maç hakkındaki görüşlerini gazetemize açıkladılar.   

Futbol Şube Sorumlusu Arslan Akbaş, ilk iki maçta alınan galibiyet ile ilgili şunları söyledi; “Evet, inşallah bismillah dedik ve yola çıktık. Allah’ın izni ile ilk maçımızı Korgan ile 3-1, ikinci maçımızı Perşembe ile 4-0 lık sonuçlar ile aldık. Şuan önemli ve sezonun ilk kendi sahamızdaki Gölköyspor maçına hazırlanıyoruz. Arkadaşlarımız teknik ekipler dahilinde çalışmalara devam ediyorlar. İnşallah bu hafta güzel bir şölen havası içerisinde Gölköyspor maçında güzel bir galibiyet elde edip hedeflerimize emin adımlar ile yürümeyi arzuluyoruz”dedi.

Takımın şuan ki morali ile ilgili ise Akbaş, şunlara deyindi; “Şuan takımda ilk iki haftanın da vermiş olduğu moral ile iyi gidiyoruz. İki tane sakat futbolcumuz var. Biliyorsunuz kaleci Ümit Bacacı ve Oğuzcan Alkan kardeşlerimiz sakatlandılar. Şuan bir de Aytaç Aydemir arkadaşımız ayağında çekme var. Maçta oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Durumu Cumartesi günü belli olacak. Şuanda takımız havası oldukça iyi. Çok çalışıyorlar. Biz elimizden geldikçe onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Allah’ın izni ile Ünye’ye başarıyı kazandırıp gerektiği yere, gerektiği lige çıkartacağız. Bizim tek arzumuz budur”dedi.

Akbaş, Pazar günkü maç hakkında ise şunları söyledi; “Evet, şu an da kent gördüğümüz kadarıyla kenetlenmiş bir durumda. Herkes sabırsızlıkla sezonun ilk kendi sahamızda yapacağımız maçı bekliyor. Allah’ın izni ile bu maçı alıp emin adımlar ile yürüyeceğiz. Kentten de büyük bir destek görüyoruz. Başta Ünye Belediye Başkanımız, Başkan yardımcımız ve Ünye’mizin önde gelen simaları takımımıza çok önem veriyorlar. Bize büyük destek veriyorlar. İnşallah hep beraber takımı futbolcu kardeşlerimiz ile beraber hak ettiği yere getireceğiz diyorum”dedi.

Akbaş, sözlerini şöyle noktaladı; “ Söyleyeceğim en önemli şey Ünyeliler Ünye’nin takımına sahip çıksınlar. Onlar sahip çıktığı sürece başarı kendiliğinden gelecektir. Bütün Ünye’yi, Ünye halkını Pazar günkü şölenimize Ünye’deki mabedimize bekliyoruz”dedi.

Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım, ise ilk iki maçta alınan galibiyet ile ilgili şunları söyledi; “Şimdi, yeni kurulan bir kulüp olarak tabi saha sonuçlarının iyi olması bizim için önemliydi. Bu sonuçları da ilk iki maçımızda aldık. Kuruluş aşamasında özellikle Belediye Başkanına, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren Bey ve daha sonra oluşturulan yönetim kuruluna çok büyük emekleri olduğu için teşekkür ediyorum. Biz sahadaki işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda da futbolcu arkadaşlarımız ile beraber sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İlk iki hafta aldığımız galibiyet başlangıçta moral oldu. Bundan sonra ki maçlarda bu galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz”dedi.

Yıldırım, Pazar günkü maç hakkında ise şunları söyledi; “Evet, Ünye 1957 Spor’un kendi sahasındaki ilk maçı olması açısından önemli bir maç. Bu maçı tabi kazanmak istiyoruz. Çünkü bizim bu ligde Ünye’yi temsil eden bir takım olarak ayrı bir önemi var. Her ne kadar 1. Amatör Küme’de olsak ta biz kulüp olarak bu ligde değil daha yukarılarda olması gereken bir takımız. Bunun bilincinde kendi sahamızdaki ilk maçımızdan galibiyet ile ayrılarak taraftarlarımıza mutlu bir hafta sonu geçirtmek istiyoruz”dedi.

Yıldırım, sözlerini şöyle noktaladı; “Taraftarlar zaten iki haftada bize olan desteklerini gösterdiler. Korgan’da, Perşembe’de Ünye 1957 Spor’un farkını da ortaya koymuş oldular. Gelen taraftarların desteği ve coşkusu gittiğimiz yerlerde de bize destek oldular. Bu haftaki sahamızdaki ilk maçta da onları yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine bizim her zaman ihtiyacımız var. Onlara da buradan iki haftadaki performansları için teşekkür ediyorum”dedi.

Kaptan İbrahim Karayiğit, ise ilk iki maçta alınan galibiyetle ve Pazar günkü maç ile ilgili şunları söyledi; “Sezona deplasmanda başladık. İlk maçımız Korgan’da olduğu için biraz soğuk geçti. İkinci maçta tekrar deplasmanda idik. Onu da iyi geçtik. Artık bu iki maçımıza bakmayıp önümüzde kendi sahamızda ilk oynayacağımız maça döndük. İki maçın galibiyeti bize moral olarak ilk defa seyircimizin önüne çıkacağız. O iki deplasman galibiyetini de bu sahaya yansıtıp taraftarımıza iyi bir galibiyet, iyi güzel bir futbol, iyi bir mücadele ve galibiyet ile sonuçlandırıp taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz”dedi.

Karayiğit, takımın morali ile ilgili şunları söyledi; “İlk maçımız tabi ki her zaman iç saha maçları bira stresli ve heyecanlı geçer. Çünkü seyirci önünde oynuyorsun. Ünye 1957 Spor yeni kurulmuş iyi bir yönetici ve ekipten oluşmuş bir takımdır. Burada taraftarımız iki maç deplasmanda galip gelip ilk defa futbolcularını ve takımını seyredecek. Bunu da futbolcular farkındadır. Biz de inşallah güzel bir futbol ile sonuçlandırıp taraftarlarımıza iyi bir takım göstermek itiyoruz”dedi.

Karayiğit, sözlerini şöyle noktaladı; “Taraftarlar her zaman yıllardır bizi yalnız bırakmadığı gibi biz Ünye’de şehir içi ve deplasmanda her zaman taraftarlarımız bizi hiç soğukta, karda, kışta, yağmurda ve yağışta yalnız bırakmadılar. Bu hafta sonu da Allah izin verirse güzel bir hava oluşacak. O havada inşallah yine yanımızda olacaklarından eminiz”dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P