eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ekmeğe Zam Geldi

Ekmeğe Zam Geldi
15 Temmuz 2023 - 0:50

Ordu’da uzun süredir beklenen ekmek zammı belirlendi ve yarından itibaren ekmek Ünye dışında zamlı fiyattan satılacak.

Ordu’da bayramdan sonraya bırakılan ve çevre illerde zam gelmesine rağmen henüz Ordu’da gelmeyen ekmek zammı için komisyon kararını verdi. Yarından itibaren 220 gr. ekmek 7.50 TL’den satılacak.

Ordu’da simit ve poğaçaya gelen zamlardan sonra dikkatler ekmeğe gelecek zamma çevrilmişti. Ordu Fırıncılar Odası Birliği Başkanı İsa Yazıcı, komisyonun bugün ekmek zammına karar verdiğini açıkladı.

Yarından İtibaren Zamlı Tarife

Yaptığı açıklamada tarifelerin bugün çıktığını söyleyen Başkan Yazıcı, “Bugün yeni tarifeler çıktı. Cumartesi yani yarın itibariyle 220 gr. ekmeği 7.50 TL’den satılacağı yaptığımız çalışmalar neticesinde belirlenmiştir ve yarın itibariyle başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

“10 Gün Önce Yapılacaktı”

Ekmek zammının aslında daha önce yapılmasının planlandığını sözlerine ekleyen Başkan Yazıcı, “Ekmek zammı aslında 10 gün önce yapılacaktı. Son günlerde yaşadığımız sel felaketi nedeniyle ekmeğe zam yapmayı uygun görmedik. Fırıncı arkadaşlarımız sabır göstererek bugüne kadar geldik. Bunu da Ordu kamuoyunun bilgisine arz ediyorum” diyerek açıkladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-