eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU YOL NEDEN TRAFİĞE AÇILMIYOR?

BU YOL NEDEN TRAFİĞE AÇILMIYOR?
29 Temmuz 2023 - 2:24

Ünye Şehir Stadyumu ile Atatürk Kapalı Spor Salonu arasında trafiğe açık olan yol, araçların gelişi güzel park yapmasından dolayı trafiği engellemeye devam ediyor.

Ünye’de yaşanan trafik sorunu her geçen gün daha da büyüyor. Geniş caddelerin bir bölümünün trafiğe kapatılması ve buna ek olarak yanlış parkların da göz göre göre yapılması, trafiğin akışını engellemeye devam ediyor.

Ünye’de Şehir Stadyumu ile Atatürk Kapalı Spor Salonu arasındaki caddede, caddenin bir bölümü trafiğe kapatılırken, geri kalan dar alan ise gidiş dönüş trafiğine açık. Yolun büyük bir bölümü trafiğe anlamsızca kapatılırken, geri kalan bölümde de aynı zamanda günün yoğun saatlerinde dahi yanlış parklar da yapılabiliyor. Ünye’de şehir içi trafiğinin akışını takip etmesi ve akışı rahatlatması gereken birimlerin buna göz yumması da gün içerisinde cadde üzerinde zorlu anlar yaşatıyor.

Çevre esnaflar ve vatandaşlar yolun her iki bölümün gidiş dönüş ayrı ayrı trafiğe açılmasını ve yol üzerinde ki park yasaklarını takip edilmesini talep ediyor. Cadde ayrıca Niksar caddesinin minibüs garajı ile kapalı pazaryerinin de bağlantısını sağlıyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-