eskort samsun

ÜNYENETHABER

İyi Parti’den Şok İstifa!

İyi Parti’den Şok İstifa!
04 Ağustos 2023 - 14:15

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan, genel seçimlerde milletvekilliği ile ilgili sonuçlardan teşkilatça memnun kalınmadıklarını belirterek, görevini bıraktığını kamuoyuna duyurdu.

“2018 yılı Mart ayında Üyesi olduğum İYİ partide yine aynı yıl Ekim ayından itibaren zamanın İl Bşk. Sn. Çiğdem Karakaya’nın teklifi İyi Parti teşkilat Bşk. Sn. Koray Aydının uygun görüşü ve Gen. Bşk. Sn Meral Akşener’in onayı ile 1 yılı atama kalan 3.5 yılı 2 ayrı delege seçimli kurultaylar neticesinde kazandığım ve 5 yıla yakın bir süre İyi parti Altınordu İlçe başkanlığı görevinde bulundum” ifadelerini kullanan İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan, istifa sebebini şu şekilde açıkladı:

” Yeni Bir Yapılanma!”

“ Genel seçimle ilgili teşkilatımla yaptığım değerlendirmede Milletvekilliği sonuçlarının bizi mutlu ve umutlu kılmadığı İlçe teşkilatlarının Kendini temsil edecek milletvekillerini tespit etmede ve seçmede dikkate alınır değer ve kıymette görülmediği nedeniyle çoğunluk kararıyla birlikte ayrılma ve yeni bir yapılanmanın yolunu açma adına bir irade ortaya konulmuştur. Başkanlığım sürecinde Başta İl Bşk. Çiğdem Karakaya’ya, İl Bşk. Ekrem Şentürk’e, şimdiki Bşk. Melikşah Murat Genç’e, Kurucu İl Bşk. Tevfik Karabuluta ve Partimiz GİG. Üyesi 23. dönem milletvekilimiz Rıdvan Yalçın’a destek ve yardımları için şükranlarımı sunuyorum.

Bu zamana kadar birlikte görev yaptığım ilçe sekreterime ve tüm divan ve yönetim kurulu üyelerime partimizi bir adım ileri taşımak için gece ve gündüz mesaisini veren yol arkadaşlarıma, mevkidaşım 18 ilçe başkanlarıma ve partili gönül dostlarıma sonsuz sevgi ve selamlarımı sunuyor şimdilik hoşça kalın diyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-