eskort samsun

ÜNYENETHABER

TOPLADIĞI TAŞLARLA KENDİ YOLUNU YAPIYOR

TOPLADIĞI TAŞLARLA KENDİ YOLUNU YAPIYOR
15 Ağustos 2023 - 1:42

Yıllar öncesinde yapılmayan yolun ve belediyenin gıyabi cenaze namazını kılan Zeki Fidan, bu seferde arabası ile taşıdığı taşları yola döşerken siyasilere sitemini dile getirdi.

 

Ünye Erenyurt Mahallesi’nde bir türlü yapılamayan yollar vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor. Yıllardır siyasiler tarafından yolun yapılması için verilen sözlerin havada kalması vatandaşı çaresiz bıraktı. Yaklaşık iki yıl öncesinde yapılamayan yol nedeniyle Ünye Belediyesi’nin gıyabi cenaze namazını kıldıran Eneryurtlu emekli İmam Hatip Zeki Fidan’ın bu görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırmış ancak geçen bu süre içerisinde siyasilerin yatırım planlarına yine girememişti.

Aradan geçen iki yılın sonunda yine kamera karşısına geçen Zeki Fidan, Erenyurt Mahallesi Kümeevleri mevkiinden bu sefer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Ordu Valisine ve Belediye Başkanlarına seslendi. Beş defa CİMER’e yazdığını ama sonuc alamadığını söyleyen Fidan, “yolumuzdan geçemez olduk. Artık arabamizla taş taşıyıp yoldaki çukurları ve su birikintilerini doldurmaya çalışıyoruz. Ondan sonra Ünye Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi iş yapiyoruz diye reklam yapıyorlar. Belediye başkanına, başkan yardımcılarına söyledim. Sözde bunları söylediğim için bana kızmışlar. Ben emekli bir imamım ve Cumhurbaşkanımıza oy vermiş bir insanım. Bu reva mıdır? Sahilde yolu kaldırımı sök tak yapıyorlar, çünkü rant var. Ama burayı gören duyan yok” diyerek sert bir dille eleştirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-