eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE YÜKSEK MÜZİK TEPKİSİ BÜYÜYOR

ÜNYE’DE YÜKSEK MÜZİK TEPKİSİ BÜYÜYOR
26 Ağustos 2023 - 0:43

Türkiye Çevre ve İnsan Hakları Platformu Başkanı Cihan Çakır, Ünye’de   araçlardan yüksek sesle müzik açarak çevreyi rahatsız edenlere ve müdahale etmeyen yetkililere  tepki gösterdi. 

Yıllardır aynı durumun devam ettiğini ifade eden Çakır, maalesef araçlarından yüksek sesle müzik yayını yapanlara dur diyen yok. Çocuklar, hastalar, yaşlılar var. Gündüz gece demeden yollarda araçlarının camlarını da açarak yüksek sesle müzik yayını yapıyorlar.

Müzik yayınının 70 desibelin üzerine çıkmaması gerekiyor. Bunlar bizim rahatımızı, huzurumuzu, öğrencilerin ve hastaların rahatını yaşam haklarımızı gasp ediyorlar.

Vatandaşlar bu kişileri uyardığında gerginlik oluyor.İlla bir hadise mi çıkması lazım? Bu durumu emniyet ,kaymakamlık ve belediye görüyor.   Caydırıcı ve sık sık müeyyideler uygulanmalı. İnsanların huzurunu bozuyorlar. Yeter artık. Bu magandalara kim dur diyecek? Her gün erken saatte başlayıp geç saatlere kadar caddelerde araçlarının ses düzeyini sonuna kadar açarak, müzik yayını yapıp halkı çıldırma noktasına getiren bu kişilere kim engel olacak?” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-