eskort samsun

ÜNYENETHABER

CÜBBELİ AHMET HOCA VE MİLLETVEKİLİ ENGİNYURT ARASINDAKİ TARTIŞMA KIZIŞTI

CÜBBELİ AHMET HOCA VE MİLLETVEKİLİ ENGİNYURT ARASINDAKİ TARTIŞMA KIZIŞTI
26 Ağustos 2023 - 9:16

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt  ile Cübbeli Ahmet Hoca arasındaki söz düellosu devam ediyor.

Cemal Enginyurt Cübbeli Ahmet’e sataşmasının ardından Cübbeli Ahmet hocadan cevap geldi.

Cübbeli Ahmet ‘’Allah mezar komşusu yapmasın’’ dediği Enginyurt’a sert çıkıştı.

TARTIŞMA NEDEN BAŞLADI

Cübbeli Ahmet havaalanı çıkışında elini sıkmak isteyen küçük bir kız çocuğunun elini sıkmamıştı

Bu olay sonrası Enginyurt, şu ifadelere yer vermişti.

“Cübbeli diye bir din bezirgânı 5 yaşındaki kız çocuklarına bile elimi vermiyorum diyor. Doğru yirmi beş yaşındakilere neler verdiğini gördük senin. Sen öyle bir adamsın ki nezaketen adam diyorum sana. Beş yaşındaki kız çocuğuna Elini vermiyorlar ama altı yaşındaki kız çocuğu da evlenebilecek kadar şerefsizsin”

HOCA’DAN CEVAP GELDİ

İstanbul milletvekilleri Cemal Enginyurt’un bu açıklamasına Cübbeli Ahmet hoca’dan sert cevap gecikmedi.

Cübbeli Ahmet Hoca şöyle konuştu.

Bir de bu Cemal Enginyurt belası başımıza çıktı. Lahavle vela kuvvete illabillah. Allah kuluna mezar komşusu bile yapmasın, tutuşursun. O yandan tutuşur seni de tutuşturur. Ben böyle bir ağzı bozuk, böyle müstehcen , belden aşağı konuşan bir adam görmedim.

Geçen mecliste selamünaleyküm meselesi yaptı. Ne selamünaleykümü diyor. Birde Diyanet işleri Başkanı çıkmış günaydın demeyin diyor ne diyeceğiz ya diyor. Günaydından niye rahatsız oldunuz diyor. Ben Arap mıyım ya diyor. Ben Türkoğlu Türk’üm diyor. Ben günaydın derim diyor. Bak şimdi ya, arkadaş senin adın bile Arapça. Adın Cemal güzellik demek ben de senin adına bundan sonra güzellik Enginyurt diyeceğim. Adını değiştir çabuk. Günaydındaki gün kelimesi Farsça onu bile Türkçe zannediyorsun. Senin daha hangi kelimeden ne kültürün varda meclisteki kürsüyü işgal edip millete saldırıyorsun. Selamünaleyküm evrenseldir, ezan evrenseldir,Kamet evrenseldir, Kelime-i Şehadet evrenseldir.Sen o zaman Kelime-i Şehadet getirmiyorsun’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-