eskort samsun

ÜNYENETHABER

ARICILARIN DİKKATİNE

ARICILARIN DİKKATİNE
28 Ağustos 2023 - 14:59

Arıcıların dolandırıcılara karşı dikkatli olmasını isteyen Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çifçi, son günlerde indirimli şeker dolandırıcılığı yapıldığını söyledi.

Son günlerde Türkiye genelinde arıcıların aranarak “indirimli şeker” adı altında dolandırılmaya çalışıldığı şikayetleri geldi. Şikayetler üzerine harekete geçen arıcı birlikleri de kayıtlı arıcıları bilgilendirerek bu tür dolandırıcılara inanılmamasını istediler.

“Bizlerden Bilgi Alabilirler”
Şeker dolandırıcılığına karşı arıcıları uyaran Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çifçi, sms ile kayıtlı arıcıların uyarıldığını söyleyerek arıcıların dikkatli olmasını istedi. Bakanlık tarafından verilecek destek ya da indirimler hakkında birlik tarafından arıcılara bilgi verileceğini söyleyen Başkan Çifci, “Arıcılarımız bu tür indirim yada destek gibi dolandırıcı faaliyetlerine inanmasınlar. Bakanlık tarafından verilecek her türlü destek ve indirimi arıcılarımıza bildiriyoruz. İsteyen arıcılarımız bizlerden bilgi alabilirler” açıklamalarında bulundu.

“Adımızı Kullanıyorlar”
Dolandırıcıların Birliğin ve kendi adını kullandıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çifci, “Arıcılarımız kendilerini arayan numaralara itibar etmesinler. Bizlerle irtibata geçerek bilgi alsınlar. Dolandırıcılar adımızı kullanarak indirimli şeker adı altında arıcılarımız kandırmaya çalışıyorlar. Dikkatli olsunlar” ifadelerini kullandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-