eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP FATSA İLÇE KONGRESİ 6 EYLÜL’DE

MHP FATSA İLÇE KONGRESİ 6 EYLÜL’DE
29 Ağustos 2023 - 0:39

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke genelinde kongre süreci devam ederken, Ordu il genelinde de tüm ilçe teşkilatları belirlenen tarihlerde kongrelerini yapmaya başladı. Fatsa İlçe Başkanlığı kongresi 6 Eylül Çarşamba günü Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Edinilen bilgiye göre Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe kongresi Fatsa Belediye Kültür ve Sanat Merkezi 2 no’lu salonda 6 Eylül Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacak. Kongre’ye delegeler ile beraber, partililer ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

“2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” teması ile gerçekleşecek olan kongrede divan kuruluna başkanlık etmek ve konuşmacı olarak katılmak üzere önemli bir misafirin de olacağı verilen bilgiler arasında.

 

Ülkücü camianın birlik ve beraberliği vatandaşımızın ilgi ve alakası ile düğün havasında geçeceğine inandığımız kongremize yine bu heyecanımızı paylaşmak üzere tüm hemşerilerimi bekliyorum diyen MHP Fatsa ilçe başkanı Murat Kaçak, partimize ve camiamıza yakışır bir organizasyon hazırlığı içerisinde olduklarını belirtti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-