eskort samsun

ÜNYENETHABER

-“Nurbanu Tuncer Konferans Salonu Açılısı Yapıldı.

-“Nurbanu Tuncer Konferans Salonu Açılısı Yapıldı.
14 Eylül 2023 - 2:34

-“Nurbanu Tuncer Konferans Salonu Açılısı Yapıldı.

13Ağustosta genç yaşta vefat eden Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü çalışanı Nurbanu Tuncer’in adını ölümsüzleştirdi.

Amansız hastalığa yakalanan ve bir süredir tedavi gören 32 yaşındaki Nurbanu Tuncer, yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etmiş ve 13 Ağustos tarihinde  sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verilmişti.

-“Nurbanu Tuncer Konferans Salonu bölgemize hayırlı olsun” –

 

Ünye Kampüsü, Konferans Salonuna kurum için çok emek veren, geçtiğimiz aylarda vefat haberinden derin üzüntü duydukları çalışma arkadaşlarının adını verdiler. 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren açılışını gerçekleştirdikleri konferans salonunun resmi adını Nurbanu Tuncer Konferans Salonu olarak duyuran Ünye Kampüsü açılış töreninde duygu dolu anlar yaşadı.

 

Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, ekip arkadaşlarının ismini konferans salonunda yaşatan Ünye Kampüs ailesine teşekkür ederek, “Kurumda oldukça emeği geçmiş, kıymetli çalışma arkadaşımızın vefatından derin üzüntü duyuyorum. Nurbanu Tuncer kardeşimiz aramızdan ayrılsa da ruhu ve adı her zaman bu kurumda yaşayacaktır. Konferans salonunun tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Ünyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Kampüs Müdürü Ersin Ergen; “Konferans Salonu açılış törenimizde bizlere eşlik eden Genel Müdür Yardımcımız Sayın Savaş Boyar’a ve Nurbanu Tuncer arkadaşımızın kıymetli ailesine çok teşekkür ederim. Kurumumuza değer katan, çalışkanlığıyla her zaman takdir ettiğimiz ekip arkadaşımızın aramızdan ayrılışından derin üzüntü duyuyorum. Nurbanu Tuncer’in kurumumuza kattığı emekler her zaman hatırlansın ve adı her zaman yaşasın diye Konferans Salonumuzun adı bundan sonra resmi olarak Nurbanu Tuncer Konferans Salonu olmuştur. Geniş kapasiteli, teknolojik açıdan donanımlı ve kullanışlı hale getirdiğimiz konferans salonumuzun tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Konferans Salonunun açılış törenine onur konuğu olarak davet edilen Nurbanu Tuncer’in kardeşi Merve Karaçuha duygularını şöyle ifade etti:

 

“Kardeşim Nurbanu’nun vefatı beni ve ailemizi derinden sarstı. Çalışma azmiyle, kişiliğiyle her zaman kendime örnek aldığım kardeşim Nurbanu’nun adının bir okulun konferans salonunda anılması bizleri oldukça duygulandırdı. Kampüs Müdürü Sayın Ersin Ergen’e bu ince düşüncesi ve nazik daveti için çok teşekkür ediyorum.”

 

Konuşmaların ardından, törene onur konuğu olarak davet edilen Nurbanu Tuncer’in ailesi kurdele kesiminde bulunarak, konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-