eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜRKMEN VE TOMBUL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

TÜRKMEN VE TOMBUL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
30 Ekim 2023 - 23:21

Özge ile PTT Ünye Şube Müdürlüğü Güvenlik Görevlisi Ertuğrul Bektaşoğlu düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Selma ve Ali Türkmen çiftinin kızı Hacı Hasan Türkmen ile Turan Tombul’un torunu Özge ile Kıymet ve Vahit Bektaşoğlu’nun oğlu PTT Ünye Şube Müdürlüğü Güvenlik Görevlisi Ertuğrul Bektaşoğlu düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Ünye Atabey Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine Türkmen ve Bektaşoğlu ailelerinin eş, dost ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damadın yakın arkadaşları genç çifti bir an olsun yalnız bırakmadığı düğün töreninde davetliler gönüllerince bir akşam geçirdi.

Özge ve Ertuğrul çifti, “Bizleri bu özel ve önemli gününde yalnız bırakmayarak düğünümüze teşrif eden uzaktan ve yakından gelerek onurlandıran aile mensuplarımıza, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca mazeretleri nedeniyle törene katılamayıp telefonla arayarak mutluluğumuza ortak olan es, dost ve bütün sevenlerimize ayrı ayrı teşekkür eder minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-