eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ORDU’DA YILDIZLAR MASA TENİSİ HEYECANI SONA ERDİ

ORDU’DA YILDIZLAR MASA TENİSİ HEYECANI SONA ERDİ
30 Ekim 2023 - 23:22

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Masa Tenisi Yıldızlar Bölge Takım ve Ferdi Yarışmaları Altınordu Başpehlivan Spor Salonunda oynanan final karşılaşmaları ile birlikte sona erdi.

         Çekişmeli, heyecanlı ve dostluk içerisinde gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda takım sıralamasında Yıldız Erkeklerde Kastamonu MTSK birinci, Ankara Altyapı Gelişimspor ikinci ve Amasya Kutlubey Okulları Spor Kulübü üçüncü olurken, Yıldız Kızlarda Ankara Şafaktepe G.S.K. birinciliği ederken, Ankara AFAD G.S.K. ikinci ve Çorum Gençlikspor üçüncü olmayı başardı.

Bireysel Yıldız kızlarda Çorum Gençlikspor oyuncuları göz doldurdu. Birinciliği Nazlı Şahan ve İkinciliği Nehir Bolat kazanırken, bronz madalya Çaykur Rizespor’lu Dilay Balaban elde etti.

Bireysel erkeklerde Çorum Belediye Sporcusu Berat Özdemir altın madalya, Iğdır Gençlikspor oyuncusu Umutcan Gündoğdu İkinci ve Amasya Kutlubey Sporcusu Beyazıt Berk Demir üçüncü olarak şampiyonayı tamamladılar.

         Final karşılaşmaları sonucunda yıldız kızlarda dereceye giren sporculara madalyalılarını Ordu Masa Tenisi Temsilcisi Murat Karagöz takdim ederken, Yıldız Erkeklerde dereceye giren sporculara madalyalılarını Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takdim etti. Genç, katılım gösteren tüm sporculara ve antrenörlere teşekkürlerini iletti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P