eskort samsun

ÜNYENETHABER

FATİH ERBAKAN ÜNYELİLERLE BULUŞTU

FATİH ERBAKAN ÜNYELİLERLE BULUŞTU
11 Kasım 2023 - 18:24

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Anadolu Buluşmaları” kapsamında çeşitli programlara katılmak için bugün Ordu’ya geldi.

“Anadolu Buluşmaları” programları kapsamında çeşitli il ve ilçeleri ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün de Ordu, Fatsa ve Ünye’yi ziyaret etti.

İlk olarak Ordu’da basın toplantısı düzenleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan daha sonra Fatsa’da halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Fatsa’daki ziyaretlerinin ardından Ünye’ye gelen Erbakan’ı coşkulu bir kalabalık Ünye Meydanı’nda karşıladı.

Ünye’de kendisi için gelen coşkulu kalabalığı selamlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerinin ardından Ünye 15 Temmuz Meydanı’nda kendisi için toplanan vatandaşlarla buluşan Erbakan, meydandaki kalabalık halk ile bir araya gelerek konuşmada bulundu.

Coşkulu kalabalığı selamlayarak konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan sözlerini, “Ordu’da, Fatsa’da ve Ünye’de çok sıcak bir karşılama ile karşılaştık. Sizlere teşekkür ediyoruz. Gittiğimiz her yerde partimize olan ilgi ve desteğin her geçen gün arttığını görüyoruz. Üye kaydı yapmaktan esnaf ziyareti yapamayacak bir noktadayız. Milletimiz açık bir şekilde kurtuluşun adresini, umut kapısını ve geleceğin iktidar partisi olan Yeniden Refah Partisi’ni görüyor. Son iki ayda Türkiye genelinde 50 bine yakın yeni üye kaydı ile 260 binden, 310 bine çıktık. Bu kısa sürede %20 büyüme yaşadık. Bu tempo ve hızla devam ederek Mart ayındaki yerel seçimlere 400 binin üzerinde bir üye ile İnşallah girerek, yerel yönetimlerde Yeniden Refahı Milli Görüşü iktidar yapacağız.

Erbakan Hocamız İle Tarihte Görülmemiş Kalkınma Hamleleri Yapıldı

Biz sizlerin karşına çıkarken alnımız ak ve başımız diktir. Yeniden Refah Partisi 5 yıllık bir parti ancak 54 senelik mazisi vardır. 1969’da Erbakan Hocamızın Konya’dan Milli Görüş hareketini başlatmasıyla mazimiz başlamaktadır. Bu 54 senede kapı gibi iş bitirme belgelerimiz vardır. Ne zaman iktidar ortağı olduysak, ne zaman belediyelere geldiysek milletin yüzünü güldürme belgelerimiz vardır. Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla, siyaseti ticaret olarak değil ibadet olarak yapan anlayışla milli görüşün temsilcisi Yeniden Refah Partisi’dir. Erbakan Hocamız konuştuğunu yapardı. Konuştuğunu yapan biri olmak önemlidir. Erbakan Hocamız adil düzen, faiz değil alın teri dedi. Önce millet, önce ezilenler dedi. Bunların gereğini de 54. Hükümette gördük. Faize giden 35 milyar doları denk bütçe ile havuz sistemi ile faizden kurtardı. İsrafı, yolsuzluğu engelledi. Altı ayda zam yapmadan, vergi arttırmadan, borç almadan milletin, devletin malını satmadan 35 milyar dolar kaynak buldu. Erbakan Hocamız bu parayı asıl sahibi olan millete aktardı. Cumhuriyetimizin en yüksek maaş zamlarını verdi. İşçiye, memura, emekliye %100, 200, 320’ye varan maaş zamları yaptı. Dünya’da bu kadar kısa sürede refah seviyesini arttıran başka biri gelmedi. Bu olay 96-97 döneminde milli görüş iktidarı ile yaşandı. Bugün olduğu gibi sağ cebe 5 lira koyarken, soldan 10 lira almak gibi değildi. Verilen maaş zammını vergi ile zamla geri alan değildir. Montaj değil, ağır sanayi dedi. Yeni fabrikaların temelleri atıldı. Üretime, sanayiye, istihdama yönelik her hamlede milli görüşün imzası vardır. ASELSAN’ı Erbakan Hocamız kurdu. Cumhuriyet tarihinde böyle kalkınma ve sanayileşme hamlesi olmadı.

Erbakan Hocamız Şahsiyetli Dış Politika Uyguladı

Erbakan Hocamız bana ne Amerika’dan diyerek meclis kürsüsünden kükredi. Şahsiyetli dış politika dedi. Konuşmak kolay ama yapmak zordur. Bedeller ödemek pahasına Kıbrıs Barış Harekatının emrini Erbakan Hocamız verdi. Amerika’nın bütün tehditlerine rağmen, kuvvet ve kudret sahibi Amerika değil Allah’tır dedi ve harekatın emrini verdi. Amerika sonra bize ambargo uyguladı. Erbakan Hocamız size Amerika’nın İncirlik üssünü kapattı. İşte şahsiyetli dış politika budur. Yerli ve milli sanayiyi geliştirdi.

Milli Görüş, Belediyeciliğin Kitabını Tekrardan Yazdı

Erbakan Hocamız önce ahlak ve maneviyat dedi. Manevi kalkınma olmadan maddi kalkınma bir işe yaramaz dedi. 600 İmam Hatip Okulu, 5 bin Kur’an Kursu ve İmam Hatip mezunlarının diğer fakültelere de gitmesinin önünü açan düzenlemeler yaptı. Kumarhaneleri kapattı. Milli görüş, belediyeciliğin kitabını tekrardan yazdı. 89 ve 94 milli görüş belediyeciliği ile rüşvetin, yolsuzluğun, torpilin, adam kayırmanın olmadığı, borç batağından kurtulmuş belediyeler oldu. Millete tepeden bakmayan, hizmetler yapan belediyeler yapıldı.

Allah Rızası İçin Çalışan Kadrolarımız İle Hizmete Hazırız

Yeni dönemde de Yeniden Refah Partisi aynı aşkla ve aynı hedefler doğrultusunda millet için, mazlumlar için, siyaseti ibadet olarak yapan anlayışla milletimizden yetki istiyoruz. Bu belediyelerde efsane hizmetleri gerçekleştirmek istiyoruz. Makam ve rakam için, ihale ve koltuk için değil, Allah rızası için çalışan kadrolarımız ile hizmete hazır, milletimizin emrine amadeyiz. 94’de olduğu gibi 2024’de yeniden milli görüş belediyeciliğine kavuşup, yepyeni bir sayfa açacağız. Milletimize ve teşkilatlarımıza güveniyoruz. İnşallah en güzel sonuçları bütün Türkiye’de Mart seçimlerinde elde edeceğiz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-