eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAYRİ KÖSE “ORDU GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ”

HAYRİ KÖSE “ORDU GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ”
20 Kasım 2023 - 13:19

 

ORDEF öncülüğünde 12.’si gerçekleşen Ordu Tanıtım Günlerine katılan ORDEF Başkan Yardımcısı Hayri Köse, Ünye’nin tek televizyonu A52 TV standını ziyaret etti. A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor’un sorularını cevaplayan ORDEF Başkan Yardımcısı Hayri Köse Ordu Tanıtım Günleri hakkında konuştu.

ORDEF Başkan Yardımcısı Hayri Köse yaptığı konuşma da şunları dile getirdi;

” Ordu Dernekler Federasyonu ‘Ordu tanıtım günleri’ programına bir sene öncesinden başlıyor. Bu programda yapılan bir hata varsa bunu gözden geçirerek bir sonra ki programa bu hatayı yapmamaya gayret gösteriyoruz. 12.’sini düzenlediğimiz ‘Ordu tanıtım günleri’ programının bir önce ki seneye göre daha iyi olması, katılımın daha yoğun olması konusunda çabalıyoruz. Açılışı Perşembe günü yapmış olmamıza rağmen ilk günden yoğun rağbet gördü. Sadece İstanbul’dan değil Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya yani Türkiye’nin her tarafından Ordulu olan bütün vatandaşlar İstanbul’a geliyor.

‘’Ordulu Vatandaşlar Siyasette Ön Plana Çıkıyor’’

Görmek isteyip de göremediğin arkadaşın ile bu etkinlik sayesinde görüşebiliyorsun. İstanbul’un her bir köşesinde Ordulu bir vatandaşa rastlıyorsun. Eski dönemde İstanbul’da siyaset konusunda Ordulu vatandaşlarımız çok fazla ön plana çıkmazdı. Şimdi ise Ordulu vatandaşlar siyasette ön plana çıkıyor. Ordulu bir vatandaşımız zaten var fakat biz neden 3 olmasın 5 olmasın diye düşünüyoruz. İstanbul’da gelecek 10 yılda Ordulu vatandaşları zirvede daha çok görebiliriz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-