eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Türkiye, Euro 2024’e lider gidiyor

Türkiye, Euro 2024’e lider gidiyor
22 Kasım 2023 - 1:50

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nun son maçında Galler ile deplasmanda berabere kaldı. Milli takımımız bu sonuçla EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na tarihinde ilk kez grup lideri olarak katılacak.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu son haftasında Galler’e konuk oldu.

Maça hızlı başlayan taraf Galler oldu. Ev sahibi ekip 7. dakikada Neco Williams’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Milli Takımımızda Uğurcan Çakır 33. dakikada sakatlanarak yerini Altay Bayındır’a bıraktı. Aynı dakikada Yusuf Yazıcı da Abdülkadir Ömür’ün yerine oyuna dahil oldu.

Müsabakanın ilk yarısı Galler’in 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan Millilerimiz, 69. dakikada Kenan Yıldız’ın Benjamin Davies tarafından ceza sahası içerisinde düşürülmesinin ardından penaltı kazandı.

Penaltıda topun başına geçen Yusuf Yazıcı, kaleciyi terse yatırarak ağları sarstı ve skora denge getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Türkiye bu sonucun ardından puanını 17’ye yükselterek grubu lider bitirdi. Galler ise 12 puanla grubu 3. sırada tamamladı.

Ay-yıldızlılar EURO 2024 kura çekimine 2. sıradan girecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P